Căutare Live

Moment încărcat de emoție la Te Cunosc de Undeva | Liviu și Andrei s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au oferit cel mai emoționant moment în gala cu numărul 4 a celui de-al 15-lea sezon Te Cunosc de Undeva: duelul de excepție Andrea Bocelli și Sarah Brightman.

Liviu și Andrei s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman la Te Cunosc de Undeva

Liviu și Andrei au lăsat deoparte stilul umoristic specific și au debordat de eleganță pe scena Te Cunosc de Undeva. Liviu a intrat în pielea artistului Andrea Bocelli, iar Andrei a fost personajul feminin, Sarah Brightman.

Cei doi au cântat piesa ''Time to Say Goodbye’’ și au stârnit melancolia în sufletele juraților și ale celor de acasă. Momentul a fost trăit la intensitate maximă. A fost fără doar și poate cea mai dificilă și spectaculoasă transformare a serii.

A fost oare cea mai grea provocare pentru Liviu și Andrei?

Cum au decurs pregătirile pentru momentul încărcat de emoție și eleganță, în care s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman, vezi în clipul următor!

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Pe scena Te Cunosc de Undeva, Toto Dumitrescu se transformă în In-Grid și cântă piesa "In Tango"... Cum a impresionat AMI în rolul lui Aurel Moldoveanu pe scena Te Cunosc de Undeva! Reacția juriului este incredibilă...
Ultimele știri