Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Celine Dion și Elvis Presley, surorile Kessler, Loredana, Fuego și Celia Cruz, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”

Pe scena Te cunosc de undeva!, pe care de 14 sezoane strălucesc toate marile staruri ale lumii, urcă sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, noi celebrități, dar și vedete pe care telespectatorii Antenei 1 le revăd întotdeauna cu bucurie.

Pe scena „Te cunosc de undeva!”, pe care de 14 sezoane strălucesc toate marile staruri ale lumii, urcă sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, noi celebrități, dar și vedete pe care telespectatorii Antenei 1 le revăd întotdeauna cu bucurie.

Prima transformare a serii va fi una dintre cele mai reușite pe care Pepe, invitatul special al acestei gale, a făcut-o la Te cunosc de undeva!: Joe Cocker. Câștigătorul sezoanelor trei și patru ale emisiunii va lua apoi loc la canapea și va urmări show-ul, alături de concurenții acestui sezon.

Sâmbăta aceasta, la „Te cunosc de undeva!”, Bella Santiago va cânta în travesti ca Steven Kapur, cunoscut drept Apache Indian, Sorana Darclee Mohamad va îmbrăca superbul costum popular moldovenesc ca să cânte “Așa ca la noi mai rar”, transformată în marea interpretă Sofia Vicoveanca, pe când Cezar Ouatu și Șerban Copoț vor cânta în rochițe cu franjuri, asemănătoare cu cele ale personajelor lor, celebrele surori Kessler, Alice și Ellen, două nemțoaice talentate care au cântat, dansat și jucat în filme, în anii 1950-‘60.

Diana Matei va urca pe scenă în ritmuri latino, transformată în Meghan Trainor, ca să cânte “Hey, DJ”, Grigore Gherman o va imita pe Loredana, cu hit-ul „Lele”, Alex și Monica Anghel vor crea un moment emoționant, transformați în Elvis Presley și Celine Dion, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor cânta despre prieteni, ca Anastasia Lazariuc și Fuego, în timp ce Ada și Cornel Palade vor fi două artiste legendare, Patti LaBelle și Celia Cruz.

Momentele coregrafice ale show-ului le vor aparține celor de la Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Te cunosc de undeva!, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro