Antena Căutare

Cosmin Seleși, campania cu care a reușit să promoveze afacerile românești: "Am vrut să ne susținem unii pe alții"

Care este legătura dintre mediul artistic şi mediul de afaceri. Cosmin Seleşi a iniţiat şi o campanie în acest sens numită #influencerpentruRomania. Vestea proaspătă este că ideea a avut atât de mult succes încât ar putea fi declarată cea mai bună campanie socială.

Ulterior, el a ales dintre propunerile urmăritorilor săi - 20 de branduri pe care le-a promovat gratuit. Câteva luni mai târziu, Cosmin revine să ne spună că această campanie a sa, #influencerpentruRomania, a fost nominalizată la premiile Webstock, la categoria "cele mai bune campanii sociale". Mai multe detalii aflaţi în materialul următor.

"Am reușit, nu singur, ci împreună cu cei care m-au ajutat îna ceastă campanie, toți influencerii care m-au ajutat și au zis da. Am descoperit foarte multe branduri românești! Această idee a pornit într-o noapte din pandemie, din starea de urgență când mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru antrepenorii români", spune Cosmin Seleși.

"Nu mă așteptam ca totul să meargă atâ de bine. iată că acum i-am descoperit utilitatea, oarecum, și am ajutat foarte multe branduri și am descoperit foarte multe branduri românești, multe mișto", mai spune Cosmin Seleși.

Actorul a luat hotărârea să sprijine cât mai multe branduri autohtone pentru a le ajuta să treacă peste perioada pandemiei, multe dintre ele neputând să își vândă produsele. Cosmin Seleși, împreună cu publicul său a promova cât mai multe afaceri românești atât pe rețelele de socializare cât și cu ajutorul partenerilor media.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x