Antena Căutare

Cum s-a transformat Bella Santiago în Mihaela Runceanu? Imagini inedite din culisele „Te cunosc de undeva”, exclusiv pe AntenaPlay

Două minute ce au ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. Două minute în care românii și-au amintit de unul dintre cei mai talentați artiști ai noștri. Timp de două minute, Bella Santiago a fost Mihaela Runceanu, în ediția din 12 octombrie a „Te cunosc de undeva”. Cum s-a pregătit concurenta pentru cea mai emoționantă transformare a noului sezon, în exclusivitate, pe AntenaPlay.

Două minute ce au ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. Două minute în care românii și-au amintit de unul dintre cei mai talentați artiști ai noștri. Timp de două minute, Bella Santiago a fost Mihaela Runceanu, în ediția din 12 octombrie a „Te cunosc de undeva!”. Cum s-a pregătit concurenta pentru cea mai emoționantă transformare a noului sezon, în exclusivitate, pe AntenaPlay.

Bella Santiago a fost definiția perfecțiunii în ediția din 12 octombrie a show-ul „Te cunosc de undeva!”. Noi am văzut doar două minute pline de emoție, dar, pentru a ajunge acolo, concurenta s-a pregătit cu o meticulozitate de matematician.

„Începutul este interiorizat, ca o rugăciune. Este momentul despărțirii de cineva drag. Se adresează și iubitului pierdut, dar și inimii”, i-a explicat antrenorul Ozana Barabancea.

Când a venit vorba de capitolul actorie, Cristi Iacob a pregătit-o pe Bella Santiago pentru transformarea în regretata Mihaela Runceanu. „Ceea ce transmitea ea era mai presus de om, era ceva extrem de important.”

Încă de la repetiții, toți cei care au auzit-o pe Bella și-au dat seama că se pregătea ceva spectaculos!

„N-am ce să zic....mi s-a zbârlit pielea pe mine!”, a recunoscut Cristi Iacob.

Cum s-a pregătit Bella Santiago pentru transformarea în Mihaela Runceanu, dar și imagini inedite din culisele ediției de sâmbătă, 12 octombrie, puteți vedea online, în exclusivitate pe AntenaPlay.

La final, vă lăsăm ceva frumos:

Ozana Barabancea, dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva”! Iubiri, antipatii, lucrurile pe care nimeni nu le-a văz... Andreea Bălan și George Burcea amână luna de miere: „Cine nu are doi copii nu știe cum este”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x