Antena Căutare

Din 10 septembrie, la Antena 1 începe cel de-al X-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!”, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, promite să fie unul de nota 10!

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!”, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, promite să fie unul de nota 10! Cei zece concurenți – Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe – s-au “împrietenit” deja cu primele personaje pregătite pentru ei de ruletă și sunt nerăbdători să urce pe scena transformărilor, în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, în show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sezonul cu numărul 10 vrem să fie de nota 10! Sau de 12 puncte, maximum obținut de concurenții acestui show atât de drag nouă și telespectatorilor. Noutățile sunt surprinzătoare, asemenea personajelor oferite cu generozitate de ruleta care, în acest sezon, a primit cadou un lifting din partea echipei.

E mult mai suplă, mai elegantă și sperăm noi mult mai plină de personaje spectaculoase pentru cei zece concurenți. Pentru melodiile de muzică populară, am adus taraful Silvian Voicu cu care am mai colaborat punctual în sezoanele anterioare și care acum ne sunt parteneri în fiecare ediție. Ristei și trupa lui, Freestay-ul din deschiderea fiecărei gale, vor fi și ei prezenți în continuare pentru momentul super-emoționant al tributului adus în acest sezon marilor noștri artiști care vin să interpreteze în duet cu Florin cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal. Voi dezvălui doar numele doamnei Marina Voica, pentru ca telespectatorii să descopere singuri ce invitați extraordinari vom avea în toate celelalte gale”, spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului.

Dacă ruleta este norocoasa deținătoare a unei întineriri estetice, nici liftul transformărilor nu a fost uitat, fiind centrul decorului acestui show unic în România. “Acum, liftul a devenit o stilizare a cabinei de teleportare din filmele SF. Efectul magic este același: personajele apar instantaneu, transformarile estetice și de comportament fiind meritul excepționalei echipe de machiaj și al concurenților noștri extraordinari. De asemenea, în premieră absolută telespectatorii vor vedea un duet mixt, format din artiștii care au câștigat deja nu mai puțin de trei trofee “Te cunosc de undeva!”: Maria Buză și Pepe! Vă mulțumim pentru fidelitate și vă așteptăm în fața televizoarelor în fiecare seară de sâmbătă, până în Ajun de Crăciun”, mai spune Augusta Lazarov Petrescu.

Deschiderea celui de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 10 septembrie, are elemente unice de sunet, lumină și coregrafie, asemenea marilor show-uri internaționale și, în special, concertelor de cel mai înalt nivel. Iar momentul special din deschidere îi va reuni pe scenă pe toți cei zece concurenți, care vor cânta alături de jurați, prezentatori, Florin Ristei și trupa sa, FreeStay.

Personajele oferite concurenților de buclucașa ruletă, în prima gală a sezonului, sunt dintre cele mai diverse și neașteptate. De exemplu, Misha va trebui să se transforme în soțul ei, Connect-R, Dorian Popa a primit misiunea să-l imite cum poate el mai bine pe rapper-ul american 50 Cent, iar Șerban Copoț îl va aduce, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, pe Florin Salam.

Pe cine vor imita Amna, Nico, Andreea Răducan, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima gală a celui de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Tribut emoționant adus legendarului Freddie Mercury pe scena „Te cunosc de undeva”. Geørge ne-a cântat cea mai boemă și ... Dima Trofim, noul concurent de la „Te cunosc de undeva”, are un restaurant cu specific japonez în centrul Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x