Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii Te Cunosc de Undeva!, se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

tcdu dorian popa Galerie
Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 2 | antena 1

Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! vine cu o mulţime de surprize. Dorian Popa pregătește în fiecare săptămână un episod exclusiv online, în care publicul acces în culisele emisiunii, alături de prezentatori, jurați și vedete.

Prima concurentă pe care a abordat-o Dorian a fost Mirela Vaida. Gazda emisiunii After Party era curios cum de Ruli i-a dat Mirelei oportunitatea de a o întruchipa pe Madonna.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

“Cred că a zis bă hai să nu o speriem pe-asta că e și nebună. E prima oară, dar pun pariu că nu scap”, a spus Mirela Vaida.

Dorian a zis că ar vrea să o vadă în rol de bărbat, iar Mirela a spus că și ea e curioasă.

Ce personaje și-ar dori Mirela Vaida

“Un Dr. Dre, un Tupac”, a spus concurenta.

Următoarea pe listă lui Dorian a fost Cristina Vasiu, pe care a întrebat-o cât de greu I se pare personajul ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a fost marea revelație a serii

“Trebuie să emit și vocea, timbrul lui bărbat. Eu fiind soprană îmi e destul de greu să fac treaba asta, dar o să încerc să fac”, a mărturisit Cristina îngrijorată.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop. Cine se bucură de imaginile surprinse de ei? Publicul a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a încheiat starul.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x