Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au deghizat în Louis Armstrong şi Barbra Streisand!

Adriana Trandafir și Romică Țociu au un entuziasm molipsitor, motiv pentru care niciun rol nu este îndeajuns de dificil pentru ei

Antena 1

Adriana Trandafir și Romică Țociu au un entuziasm molipsitor, motiv pentru care niciun rol nu este îndeajuns de dificil pentru ei. De data aceasta, cuplul a revenit în emisiunea „Te cunosc de undeva” cu forțe proaspete!

De data aceasta, cei doi îndrăgiți actori s-au antrenat din greu pentru a imita un cuplu celebru: Louis Armstrong şi Barbra Streisand! Misiunea nu a fost una tocmai simplă, mai ales că nu oricine poate face față complexității musicalului!

Adriana Trandafir și Romică Țociu au devenit Louis Armstrong şi Barbra Streisand în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Cristi Iacob i-a ajutat pe cei doi cu mișcările scenice, iar lecțiile de coregrafie au venit din partea Ioanei Macarie de la Teatrul „Stela Popescu”.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

Chiar dacă au avut ceva emoții, cei doi s-au ambiționat și au încercat să dea tot ce au mai bun, pentru a demonstra încă o dată că nu degeaba se pot lăuda cu zeci de ani de actorie!

După numeroase repetiții, cei doi și-au luat inima în dinți și și-au făcut apariția pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, în prima ediție din sezonul 16.

Romică Țociu a îmbrăcat un frac extrem de elegant și a apărut cu tenul închis la culoare, înarmat totodată și cu vocea ușor răgușită a celebrului Louis Armstrong.

Adriana Trandafir a îmbrăcat o rochie superbă de culoare aurie. Amândoi eleganți, amândoi talentați, cei doi mari artiști români au făcut un spectacol captivant atât pentru public, cât și pentru juriu.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Ultimele știri