Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ada și Cornel Palade au câștigat a cincea ediţie a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!"

Patti LaBelle și Celia Cruz i-au ajutat pe Ada și Cornel Palade să câştige cea de-a cincea ediție a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!".

Patti LaBelle și Celia Cruz i-au ajutat pe Ada și Cornel Palade să câştige cea de-a cincea ediție a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!". Cei doi au primit 1000 de euro pe care îi vor dona în sprijinul unui copil din Prahova.

Ediția cinci, sezonul 14. Momentul artistic care le-a adus câștigul a fost complet: voce, dans, umor și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Ediția cinci, sezonul 14. Împreună cu dansatorii, cei doi animat tot platoul și i-au prins în filmul lor pe toți. Un moment magnetic interpretat de doi artiști care își merită locul în fața micilor ecrane!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro