Antena Căutare

Ella, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", deja o mică dansatoare? Artista deja o ia la repetiţii

Deşi are abia un anişor, Ella Maya, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", este deja o mică dansatoare. Artista o ia la repetiţii, iar fetiţa pare a se simţi în elementul ei printre dansatori.

Deşi are nu are niciun anişor, Ella Maya, fetiţa juratei "Te cunosc de undeva", este deja o mică dansatoare. Artista o ia la repetiţii, iar fetiţa pare a se simţi în elementul ei printre dansatori.

"Repetăm coregrafia pentru piesa nouă și în pauză ne delectăm cu Ella ", a scris Andreea pe Facebook.

De când a devenit mămica, Andreea Balan trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa ei. A visat la acest moment toată viaţa, iar acum se bucura de o minune de copil. Şi, cum timpul zboară cât ai clipi, artista nu ratează niciun moment să fie recunoascătoare pentru aşa un copil minunat!

"Ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și ne-a împlinit sufleteşte", a declarat de curând cântăreaţa.

Cu fiecare zi, artista şi soţul ei, George Burcea, o răsfaţă tot mai mult pe fetiţa lor.

„ O nouă zi alături de prințesa mea. O privesc încontinuu și încă nu-mi vine să cred că e a mea și că trăiesc acest vis frumos. E frumoasă, drăgălașa, cuminte și ea îmi da un nou sens în viață”, a scris vedeta, imediat ce a născut-o.

Da, fără îndoială, RULETA a fost nemiloasă cu artistul! Dan Ciotoi - "Frate, frăţiorul meu", interpretat magi... Dependențele concurenților de la “Te cunosc de undeva!”: înghețata, caramelele, jeleurile, cafeaua și munca fizică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x