Antena Căutare

Energie, culoare, dans și "D.I.S.C.O”! ! Ana Baniciu și Raluka i-au adus pe scenă pe cei de la Ottawan

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele show-ului “Asia Express”, vor concura în duet în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”. 

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele show-ului “Asia Express”, vor concura în duet în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Prima încercare a fost una colorată și plină de energie, așa cum chiar ele ne-au obișnuit. Au intrat în pielea celor de la Ottawan și ne-au cucerit cu mișcările pe piesa D.I.S.C.O! Andreea Bălan a fost, desigur, în extaz cu o așa coregrafie. Raluka a fost cea care a tras lozul cu travestiul, dar s-a descurcat de minune.

“Noi suntem foarte bune prietene în viața de toate zilele și am luat împreună hotărârea să venim la “Te cunosc de undeva!”. Am vrut să vin pentru că îmi place să-mi încerc limitele și pentru că în acest show se cântă, iar asta îmi place mie cel mai mult să fac. Avem aici o gașcă mișto, colegii sunt foarte haioși și sunt sigură că vom râde foarte mult”, spune Ana. Prietena ei, Raluka, se află la a doua participare la show-ul transformărilor. “Îmi doream să revin la “Te cunosc de undeva!” iar acum, că voi cânta în duet cu Ana, va fi și mai bine. Suntem varianta câștigătoare (râde). Sunt sigură că ne vom distra foarte tare”, adaugă Raluka.

Prima mare provocare a serii, primul travesti al sezonului! Alin Gheorghişan s-a urcat pe tocuri și a devenit Whitney Ho... Ce prestanță! Până la epilat și engleză, Jean de la Craiova l-a adus pe scenă pe Ionuț Galani, în carne și oase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x