Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Fără mustață, dar cu premiul întâi! Romică Țociu, "mămică", a câștigat prima ediție a noului sezon "Te cunosc de undeva!"

 
+2 click pentru
galerie

Romică s-a transformat în... Romica! Nu, nu am scris greșit, chiar asta i-a rezervat ruleta lui Romică Țociu, chiar din prima ediție a noului sezon "Te cunosc de undeva!", pe care a și câștigat-o.

Transformarea sa spectaculoasă i-a adus premiul de 1000 de euro, din partea fundației "Mereu Aproape", premiu ce a fost donat unui caz umanitar.

Bine, Romicaaaa! Pardon, ăăăăă! Iată-i interpretarea de zile mari, în pielea Romicăi Puceanu:

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE