Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Fără mustață, dar cu premiul întâi! Romică Țociu, "mămică", a câștigat prima ediție a noului sezon "Te cunosc de undeva!"

 
+2 click pentru
galerie

Romică s-a transformat în... Romica! Nu, nu am scris greșit, chiar asta i-a rezervat ruleta lui Romică Țociu, chiar din prima ediție a noului sezon "Te cunosc de undeva!", pe care a și câștigat-o.

Transformarea sa spectaculoasă i-a adus premiul de 1000 de euro, din partea fundației "Mereu Aproape", premiu ce a fost donat unui caz umanitar.

Bine, Romicaaaa! Pardon, ăăăăă! Iată-i interpretarea de zile mari, în pielea Romicăi Puceanu:

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe