Antena Căutare

Feteloooor, Jason Derulo e în România? Nuuuu! E Dima! Explozie de energie pe scena „Te cunosc de undeva!”

Ruleta a fost darnică de această dată cu Dima Trofin!. I-a oferit ceea ce și-a dorit. Un artist care să facă show și care să puncteze la fiecare categorie: voce, coregrafie, talent artistic. Și cum altfel decât în rolul lui Jason Derulo, cu "If it ain't love"?

Ruleta a fost darnică de această dată cu Dima Trofin!. I-a oferit ceea ce și-a dorit. Un artist care să facă show și care să puncteze la fiecare categorie: voce, coregrafie, talent artistic. Și cum altfel decât în rolul lui Jason Derulo, cu "If it ain't love"?

Mulatru, cu păr de afro-american și voce adaptată melodiei, Dima Trofin a fost pur și simplu genial!

Concurentul a intrat perfect în pielea personajului și și-a dus misiunea la bun sfârșit, reușind unul dintre cele mai bune momente ale serii la transforming show-ul „Te cunosc de undeva!”

„Felicitări, felicitări, a fost un spectacol pe sufletul meu!”, a spus jurata Andreea Bălan.

Așa sună originalul:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Buză şi Pepe, ce duet de excepție! Bun-venit Cher și Tina Turner, cu "Shame, shame, shame"! Juriul, impr... Misha sau Romica Puceanu? Cine ne-a cântat și încântat în această seară? "Nu ştiu cu ce ţi-am greşit" a sunat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x