Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Emilian și Wrs sunt câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum au reacționat

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost desemnați. Ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro. Iată cum au reacționat.

imagine cu emillian si wrs care au castigat te cunosc de undeva sezonul 18 si cecul Galerie
Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost desemnați. Ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro. Iată cum au reacționat. | Antena 1

Te cunosc de Undeva!, transforming show-ul de la Antena 1, și-a desemnat câștigătorii sezonului 18, pe 17 decembrie 2022. Din opt cupluri, numai patru s-au aflat în cursa pentru premiul cel mare de 15.000 de euro: Emi și Cuza, Connect-R și Shift, Jo și Liviu Teodorescu, Emilian și Wrs.

Concurenții au răspuns pozitiv provocării de a se transforma, pentru ultima dată, în unii dintre cei mai cunoscuți artiști internațonali și au dat tot ce au avut mai bun, însă doar o echipă a reușit să îi convingă pe toți.

Cine sunt câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18. Emilian și Wrs au câștigat premiul cel mare

Deși în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18 au ajuns echipele cu cel mai mare punctaj, în ultima gală clasamentul s-a resetat, iar concurenții au avut ocazia să demonstreze, din nou, că sunt cei mai buni.

După ce jurații au oferit notele, iar colegii de la canapea cele 5 puncte ale lor, a venit rândul publicului prezent în platou să își voteze favoriții. Astfel, Emilian și Wrs au fost aleși câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18.

În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18 din 16 decembrie 2022, Emilian și Wrs au reușit să pună în scenă un adevărat regal. Cu vocile lor puternice și acompaniați de orchestră, ei i-au cucerit pe toți cei prezenți în platou cu transformarea în Disturbed.

Așadar, Emilian și Wrs au câștigat marele premiu în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat în totalitate unei familii cu nevoi.

Cum au reacționat Emilian și Wrs când au aflat că au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 18

„Ne bucurăm din suflet că am reușit să câștigăm acest sezon, cu numărul 18. Mie nu îmi vine să cred. Cred că o să mă trezesc peste vreo trei zile și o să realizez ce s-a întâmplat aici. Vreau să vă zic că vă iubesc pe toți și de la fiecare dintre voi am învățat câte ceva.”, a spus Emilian emoționat.

„Încă o dată sunt mai mândru de tine decât orice altceva, de sora mea, de mama mea”, i-a spus acesta și colegului său de echipă.

„Mulțumim tare mult, mulțimim că ne-ați cooptat în această echipă minuntată. Nu știu dacă sunt subiectiv, dar cred că a fost cea mai tare echipă. Am învățat multe de la voi, am fost martor la niște momente live care m-au schimbat ca persoană și ca artist pentru totdeauna”, a adăugat și Wrs, după ce le-a fost înmânat trofeul Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Emilian și Wrs au câștigat sezonul aniversar al transforming show-ului la cu un punctaj total de 368 de puncte, la diferență de doar 18 puncte de echipa de pe locul doi, Jo și Liviu Teodorescu (350 puncte). Pe locul trei s-au situat Connect-R și Shift, urmați de Emi și Cuza.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Imagini din culise. Cum au reușit să se transforme concurenții în ultima ... Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin şi Carmen Brumă şi Mihail Pautov, la ediția specială Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x