Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. ADDA, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea

În sezonul 15 al emisiunii "Te cunosc de undeva", ADDA se numără printre concurenții care au impresionat cu talentul lor. Deși nu i-a fost ușor la început, artista a evoluat enorm și și-a depășit fricile în sezonul 9.

Adda, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea Galerie
Adda, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea

Deși a avut momente foarte bune în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", ADDA nu a intrat în marea finală, însă a înduioșat publicul cu o melodie extraordinară.

Aceasta a făcut spectacol pe parcursul emisiunii cu transformările ei în Becky G, Lady Gaga, Eddi Reader, Pitbull, Dida Drăgan, Rihanna, Jess Glynne, Alex Velea și Jessie J.

Surpriză de proporții pe scena "Te cunosc de undeva", sezonul 15

ADDA a urcat pe scena "Te cunosc de undeva!" singură, iar melodia și vocea ei i-a impresionat pe jurații. Artista a avut parte de o mare surpriză - soțul ei a apărut pe scenă și a luat-o în brațe, iar momentul a fost unul de-a dreptul emoționant și romantic.

Cătălin Rizea și ADDA formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar povestea lor de iubirea a stat pe buzele tuturor atunci când au participat la "Asia Express". Pentru ei emisiunea a fost un test extrem de greu, care i-a unit mai mult.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. ADDA a cântat Savage Love și a încercat să-l imite cât mai bine pe Jason Derulo

"A cântat soția ta și s-au ridicat toți în picioare", i-a spus Cosmin Seleși lui Cătălin Rizea.

ADDA a făcut spectacol cu interpretările ei. Deși a început cu stângul sezonul 15, artista a evoluat și a surprins jurații cu talentul ei. Aceasta a muncit din greu, iar jurați au apreciat-o și mai mult pentru acest lucru.

"Sunteți foarte frumoși împreună, se vede foarte clar că vă iubiți." , le-a mărturisit Ozana Barabancea. Și AurelianTemișan a fost impresionat de momentul artistei și de povestea lor de dragoste. "Am avut dubii la Asia Express, dacă te iubește sau nu, dar între timp mi-am revenit", a declarat el.

Cătălin Rizea a mărturisit în culisele "Te cunosc de undeva!" că a venit să își susțină soția și să îi facă o surpriză: "ADDA merită tot ce este mai bun pe lumea asta, iar eu încerc să îi ofer tot ce este mai bun, pentru că este soția mea și o iubesc", a mai spus el.

Citește și: Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00

În ediția 14, ADDA a cântat Savage Love și a intrat perfect în pielea personajului, Jason Derulo. Aceasta a avut un moment și o coregrafie de excepție, cu care a impresionat încă din prima clipa jurați.

Jason Derulo a fost ultimul personaj al Addei înainte de marea finală și se pare că i-a adus succes frumoasei artiste. Transformarea a fost una de excepție și cântăreața a făcut fața cu brio noilor provocări.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Liviu și Andrei au împărțit un singur personaj. Cum l-au interpretat pe Gică Petrescu... Finala Te cunosc de undeva 2020. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții spectaculoase în ultima etapă a show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x