Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 2020. Jojo a făcut un show impresionant alături de Andrei Lăzăroiu :"A fost magic"

Una dintre concurentele sezonului 15 "Te cunosc de undeva!" a fost Jojo, care a surprins jurații prin transformările ei. Nici în seara marei finale actrița n-a dezamăgit.

Jojo a făcut un show impresionant, alături de Andrei Lăzăroiu Galerie
Jojo a făcut un show impresionant, alături de Andrei Lăzăroiu

Jojo a fost cea care a câștigat prima gală a sezonul 15 "Te cunosc de undeva", însă nu a reușit să ajungă până în marea finală a show-ului TV.

Aceasta s-a transformat în diferite personaje, printre care și Amy Winehouse, Corina Chiriac, Nicu Paleru, Anda Călugăreanu, Lenny Kravitz, Camila Cabello și Sanda Ladoși.

A interpretat perfect toate personajele și este o profesionistă, a gândit fiecare moment, iar acest lucru a fost apreciat de jurați.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight

În finală, Jojo a cântat alături de Andrei Lăzăroiu, iar momentul a fost unul fascinant, care i-a captivat din prima pe jurați. Cei doi au cântat o piesă de Crăciun și au luat cu asalt scena.

Jurații s-au ridicat în picioare și au început să danseze alături de cei doi artiști minunați, care au adus atmosfera Crăciunului pe platoul emisiunii "Te cunosc de undeva!". Andrei Lăzăroiu este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jojo și ai soțului ei, Paul Ipate.

Momentul lui Jojo a încântat jurații - mai ales pe Cristi Iacob

Cristi Iacob a rămas surprins de talentul remarcabil al actriței și a ținut neapărat să îi spună câteva cuvinte. "Jojo, noi ne-am întâlnit foarte puțin în cariera ta și a mea. Păcat! Știam că ești o actriță bună, dar nu știam cât de bună ești și mi-aș dori să facem ceva împreună, pentru că ești un exemplu.", a spus el.

"Cristian Iacob, după ce te-am văzut în Alex și Morris, m-am îndrăgostit iremediabil de talentul tău și de tot ceea ce reprezinți tu. Trebuie neapărat să lucrăm împreună!", i-a răspuns Jojo.

Andrei și Jojo s-au completat perfect pe scena "Te cunosc de undeva!" sezonul 15, iar momentul lor a fost unul pe placul juraților.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera

Andrei Lăzăroiu este prieten foarte bun cu soțul lui Jojo, Paul. Sunt preieteni de familie de ani de zile, petrec sărbătorile și vacanțele împreună. Este profesor de muzică și interpret, are o trupă, Lăzăroiu Band, cu care cântă la evenimente private.

"A fost un moment magic, frumos, cu sensibilitate. Mi-a plăcut piesa, să mai cântați împreună, pentru că vă potriviți ca și imagine, dar și vocal. Foarte frumos, bravo!", a spus Andreea Bălan .

Ozana Barbancea și Temișan au fost surprinși de momentul special al celor doi și le-a oferit câteva laude.

Finala Te cunosc de undeva 2020. AMI, transformare spectaculoasă în Britney Spears: "Prima finalistă, primul mega-s... Finala Te cunosc de undeva 2020. Liviu și Andrei au împărțit un singur personaj. Cum l-au interpretat pe Gică Petrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x