Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight

Jojo și-a întrecut limitele și s-a transformat în Tom Jones - trup, voce și suflet - pe scena Te scunosc de undeva! 2020.

jojo pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo a înfruntat cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight | antena 1

Personajul lui Jojo a fost cel mai dificil dintre toate cele interpretate de frumoasa artistă în acest sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!.

Ea s-a transformat într-un cavaler britanic, un sex-simbol al vremurilor sale și un cântăreț cu recorduri greu de egalat în istoria muzicii.

Jojo a interpretat piesa Love me tonight. Cristi Iacob i-a explicat cum să țină microfonul în stilul artistului și cum să pocnească din degete pe ritm exact ca el.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico Macias

“El stă pe fiecare notă în parte, el are o generozitate a lui”, i-a explicat și Ozana Barabancea la repetiții.

Cum s-a descurcat Jojo în rolul lui Tom Jones la Te Cunosc de Undeva 2020

Despre partea de show, Jojo a învățat că Tom Jones stăpânea scena prin prezența lui, având o anumită greutate. Mișcările pe care a trebuit să le învețe și provocarea pe care a avut-o de înfruntat și la nivel vocal au determinat-o pe Jojo să se ambiționeze.

Chiar dacă Ozana a certat-o când vine vorba de voce, Jojo a avut răbdare: “Cântă, dom'le, din toți borjocii! Nu cânta așa ca și când ești Cleopatra Stratan”, i-a spus Ozana Barabancea.

“Tom Jones este o voce puternică, unitară, mare, este plină de masculinitate, de școală. Fata asta are un talent extraordinar, dar ca să îl facă pe Tom Jones, am mari îndoieli”, a mai adăugat Ozana.

Jojo, cu o perucă brunetă și gata să cântă cu o voce masculine, a luat scena cu asalt, cu atitudinea sa și charisma ce au ajutat-o să facă show. Ea a avut și mișcare scenică, dar și voce extraordinară care i-au susținut reprezentația excepțională.

Jojo, lăudată de jurații Te Cunosc de Undeva 2020!

“I love you tonight and always from now on, pentru că ești atât de talentată”, i-a transmis Ozana Barabancea lui Jojo.

“Cum ar fi să-ți zic că nu ai avut timbrul lui Tom Jones? (…) Nici Marcel Pavel nu are timbrul lui (…) Tu ai avut o atitudine mai bună în Tom Jones decât un bărbat, un coleg de-al nostru din alt sezon”, i-a transmis Aurelian Temișan.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston

“Ca să înțelegi spiritul personajului, asta e deja măiestrie”, a completat Ozana.

“Tom Jones este un personaj extrem de complex, de la mișcarea scenică, la felul cum cântă, la atitudine, la carismă. Mare artist și te-ai apropiat de el”, a spus Andreea Bălan.

“Doamne Dumnezeule, cât poți să mai muncești, măi omule? Ai avut o atenție la detalii desăvârșită”, a adăugat Cristi Iacob.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Monica Anghel și Marcel Pavel, în elementul lor ca Laura Pausini și Andrea Bocelli... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda cântă Achy Breaky Heart, piesa care l-a consacrat pe Billy Ray Cyrus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x