Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight

Jojo și-a întrecut limitele și s-a transformat în Tom Jones - trup, voce și suflet - pe scena Te scunosc de undeva! 2020.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo a înfruntat cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight

antena 1

Personajul lui Jojo a fost cel mai dificil dintre toate cele interpretate de frumoasa artistă în acest sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!.

Ea s-a transformat într-un cavaler britanic, un sex-simbol al vremurilor sale și un cântăreț cu recorduri greu de egalat în istoria muzicii.

Jojo a interpretat piesa Love me tonight. Cristi Iacob i-a explicat cum să țină microfonul în stilul artistului și cum să pocnească din degete pe ritm exact ca el.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico Macias

“El stă pe fiecare notă în parte, el are o generozitate a lui”, i-a explicat și Ozana Barabancea la repetiții.

Cum s-a descurcat Jojo în rolul lui Tom Jones la Te Cunosc de Undeva 2020

Despre partea de show, Jojo a învățat că Tom Jones stăpânea scena prin prezența lui, având o anumită greutate. Mișcările pe care a trebuit să le învețe și provocarea pe care a avut-o de înfruntat și la nivel vocal au determinat-o pe Jojo să se ambiționeze.

Chiar dacă Ozana a certat-o când vine vorba de voce, Jojo a avut răbdare: “Cântă, dom'le, din toți borjocii! Nu cânta așa ca și când ești Cleopatra Stratan”, i-a spus Ozana Barabancea.

“Tom Jones este o voce puternică, unitară, mare, este plină de masculinitate, de școală. Fata asta are un talent extraordinar, dar ca să îl facă pe Tom Jones, am mari îndoieli”, a mai adăugat Ozana.

Jojo, cu o perucă brunetă și gata să cântă cu o voce masculine, a luat scena cu asalt, cu atitudinea sa și charisma ce au ajutat-o să facă show. Ea a avut și mișcare scenică, dar și voce extraordinară care i-au susținut reprezentația excepțională.

Jojo, lăudată de jurații Te Cunosc de Undeva 2020!

“I love you tonight and always from now on, pentru că ești atât de talentată”, i-a transmis Ozana Barabancea lui Jojo.

“Cum ar fi să-ți zic că nu ai avut timbrul lui Tom Jones? (…) Nici Marcel Pavel nu are timbrul lui (…) Tu ai avut o atitudine mai bună în Tom Jones decât un bărbat, un coleg de-al nostru din alt sezon”, i-a transmis Aurelian Temișan.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston

“Ca să înțelegi spiritul personajului, asta e deja măiestrie”, a completat Ozana.

“Tom Jones este un personaj extrem de complex, de la mișcarea scenică, la felul cum cântă, la atitudine, la carismă. Mare artist și te-ai apropiat de el”, a spus Andreea Bălan.

“Doamne Dumnezeule, cât poți să mai muncești, măi omule? Ai avut o atenție la detalii desăvârșită”, a adăugat Cristi Iacob.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!