Antena Căutare

Fiul Ozanei Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, un adolescent chipeș și tras prin inel! Cum a avut loc transformarea!

Fiul Ozanei Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, este un adolescent pasionat de sport și de mâncare sănătoasă. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa... La fel ca mulți tineri de vârsta lui, la cei 16 ani, Andrew s-a confruntat cu lupta cu kilogramele în plus.

Fiul Ozanei Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, este un adolescent pasionat de sport și de mâncare sănătoasă. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa... La fel ca mulți tineri de vârsta lui, la cei 16 ani, Andrew s-a confruntat cu o luptă grea: cu kilogramele în plus.

O luptă din care a ieșit învingător! Una deloc ușoară, dar în care a avut un partener de nădejde: un trainer personal care l-a ajutat să ia totul ca pe o mare provocare, în care depășirea propriilor limite și ieșirea din zona de confort au fost necesare.

„La cei 16 ani ai lui, Andrew e dovada vie că voința contează mai mult decât vârsta! A reușit cu IVAN's CHALLENGE!”, a scris pe pagina sa de Facebook instructorul de fitness al adolescentului. Iar rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase! Andrei Ivan, cel care reușește să ambiționeze chiar și pe cei mai leneși cursanți, este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport (UNEFS) din București și (fetelor, nu-i așa că v-am trezit pofta de antrenamente?!), de patru ori câștigător al Campionatului Național de Bodybuilding.

O lecție de viață, o lecție de voință

Cum a fost să lucreze cu fiul unei vedete? Andrei Ivan a descris experiența pe blogul său personal.

Andrew e cel mai tare puști cu care am lucrat! La doar 16 ani, mi-a dat o super lecție despre voință, pe care o dau la rândul meu mai departe acum.

Are un program foarte încărcat - să punem la socoteală orele "ocupate" cu plăcere de pasiunea pentru pian și muzică, orele petrecute la liceu și, desigur, cele petrecute făcând teme. Plus, ca orice adolescent, momentele petrecute cu familia și prietenii! Dar, cu toate astea, și-a făcut timp și a muncit și "la sală", a scris fostul campion, devenit aliatul lui Andrew.

Felicitări, Andrew, „te cunoaștem de undeva”?!

La cât mai mulți „oameni transformați”, campionule Andrei Ivan!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a susţinut primul concert după ce a născut! Cum a arătat!... Mihai Constantinescu cântă alături de Florin Ristei, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x