Antena Căutare

Imagine rară cu Misha din copilărie. Cum arăta concurenta de la Te cunosc de undeva! când era mică: „De atunci am știut ce vreau”

Cântăreața a publicat mai multe imagini cu ea de pe vremea când era un copil, iar prietenii virtuali au putut observa că a rămas la fel de frumoasă. Iată cele mai simpatice ipostaze cu Misha de pe vremea când era mică!

misha, cu breton și păr negru, cu ochii albaștri, în timp ce își sprijină fața de mână Galerie
Imagine rară cu Misha din copilărie. Cum arăta concurenta de la Te cunosc de undeva când era mică: „De atunci am știut ce vreau” | Captură Instagram/Antena 1

În urmă cu puțin timp, Misha a fost cuprinsă de nostalgie și i-a surprins pe internauți cu mai multe fotografii de colecție de pe vremea când era copil și participa la serbări.

Pe lângă imaginile extrem de drăgălașe, concurenta de la Te cunosc de undeva! a urcat pe contul personal de Instagram și un clip în care fiica ei și a lui Connect-R apare cu o una din rochiile purtate de ea în urmă cu mai mulți ani. Iată ce ai ratat!

Citește și: Imagine rară cu Vlăduța Lupău din copilărie. Cum arăta artista la doar un an

Ipostazele adorabile cu Misha de pe vremea când era copil

Misha a cucerit inimile fanilor de pe Instagram, după ce a distribuit la secțiunea de Instastory mai multe poze cu ea de când era mică, aproape de vârsta pe care o are acum Maya, fiica ei și a lui Connect-R.

Concurenta de la Te cunosc de undeva! a înduioșat pe toată lumea cu postările ei, mai ales că a lăsat scrise și câteva gânduri. Imaginile o surprind pe frumoasa cântăreață cu păr bălai în timpul unor serbări cu clasa, în timp ce interpreta diverse roluri.

Citește și: 5 semne că ai un copil supradotat

Din fotografii se poate observa că încă de atunci îi plăcea să se costumeze în personaje celebre și să cânte, lucru pe care îl remarcă chiar Misha în una dintre poze: „De mică am știut ce vreau în viață”.

Într-o altă imagine, Misha le-a împărtășit fanilor și cum a arătat când s-a îmbrăcat precum Scufița Roșie. Cântăreața a ținut să precizeze că încă mai are acea rochie, ținuta fiind purtată acum de către fiica ei.

Citește și: Care e motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața amoroasă, după divorțul de Connect-R: „Nu înseamnă mare lucru”

Misha, prima reacție după ce Connect-R a vorbit despre motivele pentru care s-a ajuns la divorț

Într-un interviu telefonic pentru Antena Stars, Misha a dat cărțile pe față și a comentat pe marginea celor mai recente afirmații pe care Connect-R le-a făcut în paginile cărții sale.

Întrebată ce părere are despre faptul că artistul a declarat că nu își va reface viața sentimentală până când ea nu va face acest pas, concurenta de la Te cunosc de undeva! a oferit următorul răspuns:

„Este o cheste care vine de la sine la fiecare dintre noi. Momentan, nu e cazul la niciunul dintre noi! Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt foarte axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu-mi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoia, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Și nu îmi doresc în momentul de față să îmi refac viața. Deci, dacă el va aștepta ca eu să fac pasul acesta, va avea de așteptat mult și bine!”, a spus Misha pentru sursa citată mai sus.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, show memorabil în gala semifinalei Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Ant... Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Duel între Wrs și Emilian, Damian Drăghici și Cristina Stroe, CRBL și Radu Țibulcă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x