Antena Căutare

La mulți ani, Andreea Bălan! Să trăiești, Andrei Aradits! Sărbătoare în „familia” Te cunosc de undeva

De Sfântul Andrei, a1.ro și echipa „Te cunosc de undeva” urează juraților Andreea Bălan și Andrei Aradits o zi onomastică minunată, cu multe bucurii și prieteni dragi aproape!

De Sfântul Andrei, a1.ro și echipa „Te cunosc de undeva” urează juraților Andreea Bălan și Andrei Aradits o zi onomastică minunată, cu multe bucurii și prieteni dragi aproape!

E posibil ca fanii să ne-o fi luat înainte, mai ales că mămica Andreea a fost mai matinală ca oricând și a ținut să le ureze ea însăși „La mulți ani” Andreelor și Andreilor!

„Neaţa drăgălaşilor!😀Laaa mulţi ani tuturor celor care îşi serbează azi ziua numelui! 🎂🍾
Andreea, Andrei, va pup pe toţi! Să aveţi o zi superbă!”
, a scris artista de dimineață pe pagina ei oficială. Fanii i-au întors înmiit urările, iar unele au fost de-a dreptul emoționante!

„La mulţi ani frumoasă mea mămică, să îmi trăieşti cu numele să fii sănătoasă, fericită, iubita şi tot binele din lume să îţi umple sufletul să ai parte de toată dragostea celor din jurul tău şi din partea prinţesei tale Ella Maya, să ai o zi minunată alături de cei dragi ţie!”, i-a scris o fană!

Vedeta a postat o fotografie îmbrăcată într-o cămașă dungată, în care e mai frumoasă ca oricând, semn că micuța Ella i-a adus multă bucurie în suflet!

Nici Andrei Aradits, celălalt jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, nu a uitat de Sfântul Andrei. Încă de ieri, a postat o imagine în care apare alături de soție și de băiețelul său, pe fundal cu un brad împodobit. „Avem LIBER de ziua noastră!! La multi ani, Andreilor!! Implicit și mie!”,a scris Andrei Aradits. Iar fanii i-au întors urările sărbătoritului.

Andreea Bălan e de nerecunoscut! Vedeta s-a făcut brunetă și arată ca o adevărată Cleopatra! Fanii au rămas fără cuvinte... Andreea Bălan, moment de sinceritate: „Iubesc să fiu româncă pentru că suntem oameni buni în suflet!”. Mesajul artistei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x