Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Printre nori și îngeri, Liviu Teodorescu a fost, din nou, superstar pe scena „Te cunosc de undeva!”: „Doamne, ești fantastic!”

 

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Liviu Teodorescu, invitatul special al acestei ediții, ne-a amintit momentul muzical din opera rock Jesus Christ Superstar cu care a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al transformărilor.

Franjuri, coregrafie excepțională și o voce de excepție! Invitatul special al acestei ediții, Liviu Teodorescu, s-a întors la „Te cunosc de undeva!” cu o transformare câștigătoare!

Înconjurat de „îngerași și norișori”, artistul a intrat în pielea lui Carl Anderson, interpretând piesa „Jesus Christ Superstar”, același număr cu care a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului.

„E incredibil să te joci cu un personaj, fără grija că vei fi notat de juriu”, a spus Liviu Teoodrescu, la finalul momentului său.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI