Căutare Live

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Dhurata Dora & Soolking și fac un show de senzație la Te Cunosc de Undeva

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Dhurata Dora & Soolking și au interpretat hitul ''Zemer'' pe scena Te Cunosc de Undeva. Deși aveau dubii când s-au ales cu aceste personaje, cei doi au făcut un show de zile mari.

Liviu și Andrei se transformă în Dhurata Dora & Soolking la Te Cunosc de Undeva

Liviu și Andrei au intrat în pielea unora dintre cei mai pe val artiști din lume. Andrei alias Dhurata Dora și Liviu alias rapperul Soolking au interpretat hitul ''Zemer'', care a rupt toate topurile în 2019.

Multă muncă a stat în spatele momentului perfect pe care cei doi l-au pus în scenă. Versurile piesei sunt atât în franceză, cât și în albaneză, iar Liviu și Andrei au avut puțin timp la dispoziție să le învețe. Niciun vers nu a fost uitat și nici nu s-au încurcat. Dovadă că duo-ul carismatic de la Te Cunosc de Undeva și-a învățat tema la pefecție.

Concurenții au fost lăudați de fiecare membru al juriului în parte.

''Albaneza voastră este impecabilă!'', le-a spus Ozana Barabancea.

''Ați fost delicioși!'', a fost comentariul Andreei Bălan.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1.

Tavi Clonda devine James Hetfield, solistul de la Metallica și aduce cea mai spectaculoasă transformare la Te Cunosc de ... ADDA se transformă în Dida Drăgan și creează cel mai emoționant moment pe scena Te Cunosc de Undeva...
Ultimele știri