Căutare Live

Tavi Clonda devine James Hetfield, solistul de la Metallica și aduce cea mai spectaculoasă transformare la Te Cunosc de Undeva

Tavi Clonda, câștigător cu personajul Madonnei, în ediția cu numărul 6, intră acum în pielea unui celebru cântăreț de rock, James Hetfield de la Metallica, cu piesa Enter Sandman. Concurentul a fost în elementul lui și a pus în scenă cea mai spectaculoasă transfomare pe scena Te Cunosc de Undeva.

Tavi Clonda se transformă în James Hetfield pe scena Te Cunosc de Undeva

După momentele cu muzică latino și hituri vechi românești, Tavi Clonda schimbă stilul în rock autentic. Apariția sa pe scenă este de-a dreptul electrizantă, iar atmosfera devine ''wild''.

Tavi Clonda devine una cu personajul său, James Hetfield, solistul trupei Metallica și se dezlănțuie în fața juriului. Se simte ca un veritabil star internațional în jocul de lumini și artificii. Pe tot parcursul numărului artistic, Tavi Clonda nu lasă chitara din mână.

Ai fost în elementul tău. Ți-a plăcut maxim, a fost constatarea Andreei Bălan.

Ozana Barabancea s-a declarat fana înrăită a lui Tavi Clonda.

''Suntem fanii tăi!'', a spus jurata.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1.

Toto Dumitrescu se transformă în Tita Bărbulescu și incită la dans cu melodia ''Ieftinește, doamne, băutura!... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Dhurata Dora & Soolking și fac un show de senzație la Te Cunosc d...
Ultimele știri