Antena Căutare

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt câștigătorii Te cunosc de undeva din ediția 20 martie 2021

În Gala cu numărul 7 din sezonul 16 al emisiunii transformărilor Te cunosc de undeva, câștigătorii sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Ottawan.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câștigat gala cu numărul 7 Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câștigat gala cu numărul 7

Gala cu numărul 7 din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje ale anilor `80, însă echipa formată din Liviu și Andrei a fost cea câștigătoare. Acest lucru le-a adus o bucurie imensă celor doi simpatici care au muncit din greu ca transformarea lor să îi impresioneze pe jurați.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul său senzațional. Se pare că piesa "Disco" și transformarea în Ottawan le-a purtat noroc. Aceștia au cântat una dintre cele mai cunoscute piese ale anilor `80 și au purtat cele mai senzaționale ținute, cu care au reușit să ridice publicul, cât și jurații în picioare.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, moment plin de energie redat din filmul Mary Poppins

Artistul s-a descurcat de minune pe tocuri și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale lascive. Concurenții au realizat un moment de-a dreptul savuros, care a fost apreciat în profunzime de toată lumea.

Cum arată clasamentul ediției 6 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Cei doi concurenți au mulțumit pentru premiu, însă glumițele și șotiile nu au lipsit din peisaj. De asemenea, Liviu Vârciu a ținut și un discurs de-a dreptul savuros:

"Vrem să vă mulțumim din suflet pentru premiu. Cine a avut inspirația și pregătirea necesară, cum este Ozana, Andreea, Aurel, Cristi.", a spus artistul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Liviu și Andrei, show de excepție, transformați în Oana Sârbu și Ștefan Bănică, în Liceenii

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câștigat gala cu numărul 7 cu 70 de puncte. Următoarea în clasament Mirela Vaida cu 43 de puncte, al treilea în clasament a fost Emilia Popescu cu 41 de puncte. Adriana Trandafir și Romică Țociu au primit 40 de puncte, iar Cristina Vasiu 38 de puncte. Pe locul șase este Radu Ștefan Bănică, care a obținut 38 de puncte. Pepe a reușit să strângă 25 de puncte, iar pe ultimul loc au fost Ana Baniciu și Raluka cu 22 de puncte.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Replicile colegilor când l-au văzut pe Pepe transformat în Loredana Groza. Cum au r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x