Antena Căutare

Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“

WRS, discurs în lacrimi: „Sunt foarte mândru de ce ai devenit“. Juno și Nicole Cherry au creat scene memorabile în ziua filmării pentru cea mai nouă gala Te cunosc de undeva!

Nicole Cherry și Juno, transformare uluitoare în Charlie Chaplin: „Unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“

Antena 1

Ruleta i-a provocat cu o referință complexă și complicată, iar ei au reușit să își depășească limitele în fața celor cinci jurați.

Cristi Iacob a spus despre momentul primit de cei doi că „este unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“. Emoțiile și lacrimile nu au fost prezente doar la masa juriului, ci și în rândul celorlalți concurenți, mai ales după ce WRS a dezvăluit care este povestea ce îl leagă de Juno, pe care îl consideră fratele lui mai mic.

Discursul concurentului Te cunosc de undeva din sezonul 19, dar și momentele celor opt perechi, telespectatorii le pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Mihai Petre, despre prestaţia lui WRS şi Emilian: „Cel mai nebun moment de la Te cunosc de undeva! de până acum“

Nicole Cherry și Juno au fost răsplătiți cu ropote de aplauze

„Nonsense song (Titine)“, melodia care îi aparține lui Charlie Chaplin, este și cea pe care Juno și Nicole Cherry au interpretat-o impecabil pe scena Te cunosc de undeva! Desigur, în spatele performance-ului lor au stat multe ore de antrenamente de canto, coregrafie și teatru.

„Un moment foarte greu, un moment de final de gală, un moment care ar trebui să câștige fără drept de apel dacă ar fi bine făcut. Și asta pentru că atunci când spui: «Chaplin», spui absolut tot ce poate fi mai bine, mai frumos, mai reprezentativ și mai special în lumea filmului.“, a subliniat Adriana Trandafir.

Nicole Cherry și Juno au fost răsplătiți cu ropote de aplauze și aprecieri. „Ce moment frumos! Asta înseamnă piele de găină! Bravo, fix ca la spectacol.“, a exclamat Pepe, iar Ozana Barabancea a adăugat: „Asta înseamnă cu adevărat Te cunosc de undeva! (…. E aproape imposibil să-l imiți pe Charlin Chaplin și să îți asumi, să te regăsești tu pe tine în Charlie Chaplin, să fie totul atât de natural și de măsurat… (…). N-a fost o concurență între voi, v-ați completat unul pe altul. Foarte frumos! Felicitări din toată inima“.

În timp ce Andreea Bălan a recunoscut că a avut lacrimi în ochi în timpul momentului lor și le-a spus că este cel mai bun pe care l-au făcut până acum, Cristi Iacob le-a mărturisit: „Sincer, când ați primit data trecută Charlin Chaplin, zic: «Au, au!». Este unul dintre cele mai grele momente din istorie! Din istoria cinematografiei, din istoria artei teatrale, credeți-mă! Unul dintre cele mai grele momente… pentru că n-are vorbe… Bașca, trebuie să inventezi, să le ții minte cuvintele… e o poveste, e un dozaj, e un anumit tip de dozaj. Toate felicitările mele“.

Iar Aurelian Temișan i-a complimentat și el: „Ce ați făcut voi este ceva de pus sus, în top, de dat exemplu celor care vin după voi la această emisiune. Sunteți minunați și, personal, mie mi-a făcut o mare bucurie“.

WRS l-a felicitat în mod special pe Juno, de care îl leagă o poveste de viață impresionantă

Vizibil emoționat de prestație, WRS l-a felicitat în mod special pe Juno, de care îl leagă o poveste de viață impresionantă. Câștigătorul sezonului 18 Te cunosc de undeva! a dezvăluit că au ajuns să colaboreze după ce l-a contactat online pe Juno și, ulterior, au debutat împreună în industria muzicală din România.

„I-am scris pe Facebook: «Salut! Fac proiectul ăsta cu cineva – cu Smiley, dar e ceva secret. Vii la București?». El era dansator la Constanța și nu știa absolut nimic, mi-a zis: «Da, vin». Am stat în aceeași casă doi ani și ceva… cumva mă simt un fel de frate mai mare, o să plâng…“, a spus WRS, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Juno l-a întrerupt cu replica: „I love you (n.r.: Te iubesc)“, iar WRS a mai completat: „Sunt foarte mândru de ce ai devenit, ești imens, știu cât de mult lucrezi“, după care s-au îmbrățișat.

Notele primite de Juno și Nicole Cherry, cele obținute de colegii lor în urma interpretărilor și noile provocări muzicale, telespectatorii le pot afla sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au fost câştigătorii ediţiei

Mihai Petre, despre prestaţia lui WRS şi Emilian: „Cel mai nebun moment de la Te cunosc de undeva! de până acum“... Adda și Radu Bucălae, criză de râs pe scena de la Te cunosc de undeva! „O să dau ruleta în judecată!” Ce personaje au pr...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x