Antena Căutare

Nicole Cherry, stil de vedetă internațională

S-a lansat în industria muzicală la doar 14 ani, iar până în prezent, Nicole Cherry a lansat single după single, toate cu succes.

S-a lansat în industria muzicală la doar 14 ani, iar până în prezent, Nicole Cherry a lansat single după single, toate cu succes.

Mai nou, "cireșica", așa cum o alintă apropiații, are o colaborare de zile mari, alături de Mohombi, pentru piesa "Vive La Vida", piesă deja licențiată în multe țări din Europa.

Și, cum era de așteptat, artista s-a adaptat oricărui trend vestimentar, ba chiar a avut și colecții proprii.

Nicole a fost și este mereu o apariție de senzație, la orice eveniment, iar la cel mai recent, aceasta a demonstrat că are mare grijă de look-ul ei, pentru a arăta ca un adevărat star internațional. Cu o ținută lejeră, în pantofi sport și jachetă din piele, Nicole a făcut furori în rândul și mai celor aprigi critici de modă, semn că evoluează stilistic din ce în ce mai mult.

Nicole Cherry a semnat, recent, cu echipele de management Creative District și LaClique Music (casa de producție a lui Mohombi), iar viitorul ei
muzical sună foarte bine, mai ales că visurile ei de a câștiga un premiu Grammy și să facă un featuring cu Justin Bieber tind să devină realitate, cât de curând.

Show total la “Te cunosc de undeva!”: Viorica și Margherita din Clejani cântă operă, iar Adrian Enache face spectacol cu... Andreea Antonescu a făcut un atac de panică, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x