Antena Căutare

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”: „Oare ce este călugăria? O chemare sau o renunţare?”

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a mers la biserică de Paște, un motiv bun pentru a reflecta la aspecte profunde de-ale existenței.

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a mers la biserică de Paște, un motiv bun pentru a reflecta la aspecte profunde de-ale existenței.

Impresionată de lumea monahala care a pus credința pentru Dumnezeu înainte de orice, artista a scris pe Facebook un mesaj de-a dreptul emoționant!

„Oare ce este călugăria? O chemare sau o renunţare? Eu cred că este chemarea renunţării! Renunţare la patimi şi la falsele nevoi! Renunţarea la iluziile ascunse în vise, la scenariile deşarte şi la impresiile închipuirii! Este o taină a descoperirii Adevărului în toată Măreţia Lui!”, a scris Ozana.

Mesajul artistei a sensibilizat mii de fani, deși unii au afirmat că, în viziunea lor, călugăria e o fugă de responsabilitate.

„Eu cred că este o teamă de responsabilitate, o fugă, o izolare. Mulţi dintre cei care s-au călugărit au avut dezamăgiri peste care nu au putut trece şi au ales această cale. Sunt puţini cei cu o reală chemare spre această cale. Am avut în şcoală gemenele cu un an sau doi mai mici decât noi şi le-am văzut pe amândouă călugăriţe după ce cu câţiva ani înainte erau foarte "disponibile" (să folosesc un cuvânt delicat)”, i-a scris o admiratoare cârcotașă.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a fost răsfăţată de soţul ei! George, un soț model!... Alina Eremia și Alina Pușcaș, sub aceeași umbrelă! Fanii au fost în delir! Cele mai iubite Aline nu țin cont de vremea r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x