Căutare Live

Personajul care i-a testat limitele! Lady Gaga, adusă pe scenă de ADDA la Te Cunosc de Undeva

ADDA s-a întrecut pe sine și a oferit un moment excepțional la Te Cunosc de Undeva, în gala cu numărul 4 a sezonului 15. A venit toată în roz, hotărâtă să dea pe spate jurații cu personajul Lady Gaga.

ADDA s-a transformat în Lady Gaga la Te Cunosc de Undeva

Am avut-o și pe Lady Gaga la Te Cunosc de Undeva, în gala cu numărul 4 a sezonului 15. Cu un timbru asemănător, ADDA a intrat perfect în pielea excentricei artiste internaționale.

Artista a interpretat cea mai recentă piesă lansată de către Lady Gaga – Stupid Love. Cântăreața româncă a avut o apariție provocatoare, fiind îmbrăcată într-o ținuă adaptată după cea purtată de Lady Gaga în videoclipul oficial al melodiei.

ADDA a apărut în fața juriului și a telespectatorilor întrun body roz lucios, cu un machiaj strident la fel de roz și o perucă, evident...tot roz. Un moment absolut delicios!

Momentul ei de excepție se datorează, mai ales, celor două ''profesoare'' Ozana Barabancea și Furnica, care i-au testat limitele ADDEI. După antenamentele cu ele, a ieșit o prestație cum fanii artistei n-au mai văzut până acum.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Tavi Clonda a venit cu energia pe scena Te Cunosc de Undeva! Tansformarea lui în Roman Iagupov de la Zdob și Zdub a fost... Jojo, prestație de senzație la Te Cunosc de Undeva! A cucerit juriul cu una dintre cele mai cunoscute piese ale Corinei ...
Ultimele știri