Antena Căutare

Poate cel mai așteptat moment al serii! Când nevasta întră în bocancii soțului, se lasă cu show: Misha, pusă în dificultate de Connect-R

Misha, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, va avea parte de o mare surpriză în prima ediție a show-ului, când va trebui să-l imite pe... soțul ei, Connect-R.

Misha a tras lozul în prima ediție a celui de-al zecelea sezon ”Te cunosc de undeva!”. Pe la prima apăsare, ruleta norocoasă i-a făcut cadou un personaj la care nici nu s-a gândit.

Surprinsă peste măsură atunci când a văzut că cel în pielea căruia trebuie să intre este chiar soțul său, Connect-R, Misha s-a pus pe treabă.

“Mi-a picat un personaj care cred că nu mă avantajează foarte tare: soțul meu. Am repetat cu el o singură dată, acasă, cu pianul, pentru că mi-a fost mai simplu să-l studiez singură, urmărindu-l în videoclip. Mi-a fost destul de greu să mă detașez de el ca soț și să-l privesc doar ca pe un artist”, mărturisea concurenta.

Piesa ”Drăgostit” a fost cea interpretată pe scena ”Te cunosc de undeva!”, iar supriza și mai mare a fost momentul în care lângă ea și-a făcut apariția... Connect-R!

Învingătorul revine pe scena ”Te cunosc de undeva!”! Pepe, alături de Maria Buză, un cuplu de milioane!... Pe sistem de transformări! ”Hai în vacanțe, pe la Saint Tropez” a ridicat sala în picioare. Florin Salam, în premieră la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x