Căutare Live

Premii în valoare de 225.000 de Euro şi peste 150 de artişti în distribuţia Te cunosc de undeva. Marea finală este sâmbătă

Ajuns deja la al XV-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! se bucură de un parcurs demn de invidiat. Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de Euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simţit pe propria piele magia transformărilor.

Premii în valoare de 225.000 de Euro şi peste 150 de artişti în distribuţia Te cunosc de undeva

În marea finală, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, „bătălia” finală se va da între AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei. Colegii lor, Adda, Tavi, Toto şi Jojo vor susţine momente muzicale în afara concursului, alături de invitaţi speciali şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Show-ul îşi află sâmbătă câştigătorul sezonului XV

Ultimul spectacol din acest sezon va fi deschis cu o coregrafie impresionantă, pe hit-ul Jerusalema, la care vor lua parte toţi cei din platou. Doi câştigători ai acestui show, Bella Santiago şi Liviu Teodorescu, le vor aduce telespectatorilor, în continuare, un moment cu totul şi cu totul spectaculos, un manifest dedicat marii familii de artişti din întreaga lume – What about us?

Prima finalistă care se aruncă în marele „război” al artiştilor este AMI, care o va aduce în finala transforming show-ului pe Britney Spears, în vreme ce Liviu şi Andrei vor interpreta două etape diferite din viaţa aceluiaşi personaj – Gică Petrescu. Adriana şi Romică vor aduce fascinantul Bollywood în finala show-ului de la Antena 1, cu un fragment din filmul O floare şi doi grădinari, pentru care au luat lecţii de hindi şi au petrecut zeci de ore la coregrafie. Nici cu Monica şi Marcel Rully n-a fost mai blândă, ultimii finalişti ai acestui sezon având de interpretat Kalinka, transformaţi în Alla Pugacheva şi Ivan Rebroff.

Citește și: Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00

De cealaltă parte, cei care nu s-au calificat în marea finală le-au pregătit telespectatorilor momente emoţionante, alături de persoane dragi din vieţile lor. Cătălina Grama – Jojo va susţine un recital sensibil alături de bunul său prieten, Andrei Lăzăroiu, în vreme ce lui Tavi îi va fi alături chiar soţia lui, Gabriela Cristea şi împreună vor aduce culoare şi bună dispoziţie pe scena transforming show-ului. Un moment romantic va construi şi Adda, căreia îi va fi alături nimeni altul decât soţul ei, Cătălin Rizea, iar Toto va bifa o apariţie în premieră alături de sora lui, Mayra.

Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 15-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 2... Finala Te cunosc de undeva 2020. Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fiori pe șira spinării...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x