Live acum
Prime Time 20:30Adela

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce "conflict" s-a născut între Liviu Vârciu și Raluka

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Raluka și Liviu Vârciu au avut parte de un mic conflict, chiar în culise!

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, între Liviu Vârciu și Raluka s-a născut un mic și neașteptat conflict

Antena 1

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” am putut arunca o privire în culise și astfel am putut afla mai multe detalii despre concurenți!

„Mă uit aici în jurul meu și nici nu știu ce urmează să mi se întâmple, văd lentile, văd peruci”, a mărturisit Mirela Vaida, uitându-se atent în jur.

Raluka și Liviu Vârciu, conflict în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

„Sunt foarte entuziasmată, e primul personaj”, a zis Ana Baniciu puțin emoționată, mai ales că ea trăiește pentru prima dată experiența acestei competiții a travestiurilor.

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, între Liviu Vârciu și Raluka s-a născut un mic și neașteptat conflict.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

Dacă până acum Liviu Vârciu a făcut o echipă fantastică împreună cu Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu a câștigat „Asia Express” cu Raluka, iată că în acest sezon cuplurile au fost „destrămate” și...inversate!

Se pare totuși că acest lucru a dus la apariția unor mici tensiuni între concurenții cu pricina. Motivul? Pe cât este Raluka de ambițioasă, pe atât este Liviu Vârciu de comod. Cântăreața și-a făcut „lecțiile”, în timp ce partenerul său nici nu s-a obosit să învețe versurile piesei „Habibi Ya Nour El Ein”, cântată de French Montana și Maya Diab.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a fost marea revelație a serii

Ce alte lucruri i-a mai reproșat Raluka? Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!