Antena Căutare

Radu Ștefan Bănică intră în lumea vlogger-ilor. Ce detalii din culisele Te cunosc de undeva! a dezvăluit tânărul

Radu Ștefan Bănică a decis să intre în lumea vloggerilor, iar primul său vlog poartă denumirea de „O zi la Te cunosc de undeva!”.

Colaj cu Radu Ștefan Bănică îmbrăcat în negru, la ședința foto pentru TCDU și în timpul vlogului, la machiak și în culise, alături de emilia Popescu Galerie
Radu Ștefan Bănică a filmat primul lui vlog | Antena 1 & YouTube

Radu Ștefan Bănică este revelația sezonului 16 de la Te cunosc de undeva! Tânărul de 19 ani îi încântă pe jurații de la TCDU cu ambiția și talentul de care dă dovadă. Recent, fiul lui Ștefan Bănică jr. a decis să înceapă să facă vlogging, o activitate pe care a avut-o în vedere de mai mult timp.

„Aparent fac și eu vlog. Doamne ce rușine îmi e. Eu mai demult am avut această inițiativă de a face nu neapărat vlog-uri dar niște videoclipuri”, a mărturisit început Radu Ștefan Bănică.

Tânărul de 19 ani a decis ca în primul vlog să le arate fanilor cum decurg zilele de repetiție de la Te cunosc de undeva!

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”

Cum arată primul vlog realizat de Radu Ștefan Bănică

„M-am gândit că ar fi interesant să vă arăt cum ne pregătim noi pentru gală. Am avut ore la facultate de la 9, acum la 11:20 mergem să repetăm pentru gală”, a explicat Radu Ștefan Bănică, ieșind din mașină.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Tânărul concurent de la TCDU și-a cumpărat o cameră mică de filmat și a încept să se filmeze singur pe stradă, dar și la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a repetat cu Ozana Barabancea și Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a adus magia copilăriei pe scenă cu piesa lui Mihai Constantinescu

„Suntem la repetiții și tocmai am avut o confruntare… prietenoasă, pentru că așa e bine să ne împăcăm după ce ne certăm”, a spus Ozana Barabancea pentru vlog-ul lui Radu Ștefan Bănică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește integral ultima ediție de Te cunosc de undeva!: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place.

În vlog-ul lui Radu Ștefan Bănică a apărut și Emilia Popescu, care l-a îmbrățișat pe cel pe care îl cunoaște de când era mic:

„Lumea face mișto de noi că îi dau 5 puncte. Să nu mai facă pentru că îi dua pe merit”, se aude Emilia Popescu spunând.

A doua zi, Radu Ștefan Bănică s-a filmat și pe platourile emisiunii Te cunosc de undeva!, unde l-a întâlnit pe Liviu Vârciu, filmând cu același tip de cameră.

Radu Ștefan Bănică a precizat că nu mai simte aceeași rușine când se filmează, ca în ziua precedentă.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Concurentul TCDU s-a filmat în timp ce îi este făcut testul Covid, în timp ce îi sunt puse lentilele de contact și în timp ce era machiat. Printre vedetele care au mai apărut în vlog-ul tânărului s-a numărat și Dorian Popa, care având în vedere că are 4 ani de vlogging și-a putut spune părerea în ceea ce privește aparatura cu care se filmează:

„Unde ai găsit microfonul ăsta? L-ai luat de la copii?”, i-a spus Dorian Popa tânărului, spunându-i că ar trebui să-și ia un microfon de 100 de lei.

Dacă vrei să intri în culisele show-ului TCDU, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Motanul Dănilă, Dana şi Mihai din Liceenii sau Sophia Loren urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021.Ținute spectaculoase și sexy. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x