Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Rihanna în gala cu numărul 5 a sezonului 16 Te cunosc de undeva! și i-a impresionat pe jurați.

Radu Ștefan Bănică, interpretând-o pe Rihanna, la TCDU Galerie
Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Rihanna în gala cu numărul 5 a sezonului 16 Te cunosc de undeva! | Antena 1

În gala Travesti ruleta l-a provocat pe Radu Ștefan Bănică să se transforme în Rihanna, iar tânărul a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge.

Cristi Iacob a fost de-a dreptul „uluit” de cât de bine a putut Radu ștefan Bănică să o imite pe Rihanna din puctul de vedere al actoriei:

„Nu știu dacă ai uitat vreun detaliu din cele de care am vorbit. M-a uluit”, a afirmat Cristi Iacob.

„La actorie n-am uitat nimic!”, a spus Radu Ștefan Bănică, replică ce l-a făcut pe Aurelian Temișan să se ridice în picioare și să spună: „Biiine! Ai tupeu”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a adus magia copilăriei pe scenă cu piesa lui Mihai Constantinescu

Cum a reacționat juriul după transformarea lui Radu Ștefan Bănică în Rihanna la Te cunosc de undeva!

Totuși, Radu Ștefan Bănică a completat că dacă la actorie nu a uitat nimic, la canto nu este atât de sigur că a făcut ceea ce trebuia.

Andreea Bălan l-a lăudat pe Radu Ștefan Bănică și l-a sfătuit în același timp să nu se bazeze numai pe talent, ci să muncească pentru a ajunge un mare artist, chiar mai mare decât tatăl său:

„Puștiulică, fii atent! Ai talentul în sânge, ai carismă, ai tot ce-ți trebuie. Știi să dansezi, știi să cânți. Tu dacă vei studia și vei învăța să cânți și să dansezi și mai bine tu vei ajunge mare de tot. Poate mai mare decât tatăl tău. Rihanna este foarte caristmatică. Ai fost 1 la 1 cu ea. Bestial! Ești atât de tânăr, atât de fraged! Trebuie să muncești, nu te baza doar pe talent, sunt mulți care au talent. Să muncești și să investești în tine. Ai șanse să ajungi mare”, a spus Andreea Bălan.

Nici Ozana Barabancea nu a avut ce să reproșeze prestației artistice a lui Radu Ștefan Bănică, precizând că nu îl laudă, doar constată faptul că genetica și studiile de pian din copilărie își spun cuvântul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, moment spectaculos pe scenă, transformat în Loredana Groza

Dacă la actorie ai fost foarte sigur pe tine, într-adevăr la canto a fost un fel de ruleta rusească însă nu te-a nimerit glonțul. Nu te laud. Constat doar că materialul genetic își spune cuvântul și faptul că ai avut 10 ani de pian de pregătire în copilărie cântărește foarte mult. Nu ești un amator, ești un profesionist.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Emilia Popescu s-a transformat în Colea Răutu: „A fost o piesă de teatru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x