Antena Căutare

Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Romică Țociu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent al show-ului "Te cunosc de undeva!", a devenit bunic pentru a doua oară.

Romică Țociu la o ședință foto Galerie
Romică Țociu este extrem fe fericit și a plâns atunci când a primit vestea. | Antena 1

Cătălin, fiul cel mare al îndrăgitului concurent din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, este din nou tată, de data aceasta al unei superbe fetiţe. Romică Țociu este extrem fe fericit și a plâns atunci când a primit vestea.

Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva” a devenit bunic pentru a doua oară

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul. „Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA

Pe Romică Ţociu telespectatorii îl pot urmări în cadrul celui mai nou sezon al transforming show-ului de la Antena 1, Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, unde face echipă cu buna sa prietenă Adriana Trandafir,

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Sezonul 16 al super show-ului transformărilor reprezintă o adevărată provocare pentru concurenții care au decis să accepte provocarea ruletei. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe, Cristina Vasiu, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Raluka și Ana Baniciu și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt vedetele care săptămână de săptămână se anttrenează intens pentru a se deghiza în awrtiști celebri din întreaga lume.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ana şi Raluka au câştigat cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! Emisiunea, lider de piaţă în rândul publicului din med... Raluka lansează noi piese din Proiectul Balkanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x