Antena Căutare

Sangre caliente, mami! Misha a dominat scena de la "Te cunosc de undeva". Thalia, privește și învață!

Frumoasă foc și gata pentru orice provocare, Misha s-a transformat în această seară în focoasa Thalia, o divă care a dominat topurile muzicii latino și distribuțiile unora dintre cele mai de succes telenovele din lume. 

Frumoasă foc și gata pentru orice provocare, Misha s-a transformat în această seară în focoasa Thalia, o divă care a dominat topurile muzicii latino și distribuțiile unora dintre cele mai de succes telenovele din lume.

Plină de atitudine și foarte asumată, așa poate fi descrisă transformarea Mishei. Se pare că frumoasei cântărețe îi curge sangre latino prin vene, altfel nu ne putem explica performanța exemplară din această seară.

Pronunţie impecabilă, voce puternică, fără greșală și mişcări hotărâte, dar sexy. Românca noastră îi dă lecții de atitudine Thaliei. Ce să mai, momentul ne-a făcut să ne mişcăm şi să cântăm alături de Misha.

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai emoționant moment al serii! "Ammore Annascunnuto", cântecul de dragoste care ne-a adus-o pe Celine Dio... "Azi e mare sărbătoare!" Maria Buză și Pepe au cântat pentru prima dată împreună! Maria Ciobanu și Ion Dolănes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x