Căutare Live

Schimbare totală pe scena de la Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade s-au transformat în Sonny & Cher și au interpretat melodia I got you babe

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade s-au transformat în Sonny & Cher și au cântat piesa "I got you babe".

Cornel și Ada au reușit să surprindă atât juriu cât și pe ceilalți concurenți în această seară la Te cunosc de undeva, prin transformarea uluitoare. Aceștia au cântat o melodie superbă, cu un mesaj puternic, iar interpretarea lor a fost plină de emoție în platou.

Momentul jurizării a venit și cu critici, însă nu atât de dure, ceea ce i-a liniștit pe Cornel și Ada. Cristi Iacob l-a lăudat pe Cornel spunându-i că: „Am văzut că te-ai străsuit să ai vocea de vuvuzelă și apreciez efortul vostru. Pentru mine a fost un moment bun!”.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea Adei și a lui Cornel mai jos.

Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa &qu... Emoții pe scena de la Te cunosc de undeva! Diana Matei s-a transformat în Monica Anghel interpretând melodia „Chibori”...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x