Antena Căutare

Secretul Andreei Antonescu iese la iveală: „Am rămas FĂRĂ SUTIEN!”

Viața de artist este imprevizibilă, iar Andreea Antonescu știe cel mai bine asta. Frumoasa concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a trăit experiențe neobișnuite pe scenele din țară

Viața de artist este imprevizibilă, iar Andreea Antonescu știe cel mai bine asta. Frumoasa concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a trăit experiențe neobișnuite pe scenele din țară.

Nimic nu pare mai greu decât să intri în pielea unui personaj sortit de ruleta nemiloasă de „Te cunosc de undeva!”, însă pentru Andreea Antonescu fiecare apariție pe scenă are povestea ei mai mult sau mai puțin plăcută. Fosta componentă a trupei „Andre” a recunoscut că multe dintre situații în care s-a aflat de-a lungul timpului păreau fără ieșire: „Am avut parte de toate: am căzut pe scenă, am căzut de pe scenă, mi s-au rupt bluza, sutienul, pantalonii., dar am reușit să trec cu bine peste fiecare episod nefericit”, povestește Andreea.

Evident, cariera artistei nu a fost condimentată doar cu probleme, iar cea mai frumoasă amintire trăită alături de fani a fost atunci când și-a petrecut ziua de naștere pe o scenă: „De ziua mea, când tot publicul a început să-mi cânte "Mulți ani trăiască!", mi-au dat lacrimile instant! Erau acolo câteva mii de oameni.”

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta in mediul urban... Rona Hartner a lansat un videoclip cu temă religioasă: „L-am realizat după decesul bunicii mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x