Antena Căutare

Au cântat și au încântat! Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului XIV „Te cunosc de undeva!”

Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, după ce au făcut spectacol cu o transformare în Michael Jackson și Justin Timberlake.

Au cântat și au încântat! Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului XIV „Te cunosc de undeva!”
Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Cei doi au interpretat „Love Never Felt So Good”, o piesă specială, lansată la cinci ani după moartea megastarului Michael Jackson.

A fost o ediție spectaculoasă, cu momente care mai de care mai speciale! Frații Alex și Monica Anghel au cântat pentru prima dată muzică de operă, transformați în Roberto Alagna și Aleksandra Kurzak.

Diana Matei a cântat o melodie lăutărească, în travesti, transformată în artistul Ionel Tudorache, acompaniată de taraful Silvian Voicu, iar Ada și Cornel Palade i-au adus pe scena transformărilor pe fermecătorii Romina Power și Al Bano.

Grigore Gherman a făcut tot posibilul să cânte „Lambada”, așa cum o făcea Loalwa Braz, solista trupei Kaoma.

Bella Santiago a avut o misiune dificilă. A avut cea mai grea transformare din acest sezon - indianca Máduri Dixit. Sorana Mohamad a trebuit să împrumute din stilul cântăreței Anna Lesko, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show cu melodia „Alin, Alin”, o piesă celebră în anii ’90 a grupului Sweet Kiss.

Piele de găină, cu public în picioare! Ce mișcări, ce voci! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au făcut show: „Îi ia cinci minu... Spectacol la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat „Alin, Alin” și s-a râs cu lacrimi! Bel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x