Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Piele de găină, cu public în picioare! Ce mișcări, ce voci! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au făcut show: „Îi ia cinci minute să iasă din personaj!”

Șerban Copoț și Cezar Ouatu i-au adus pe Michael Jackson și Justin Timberlake pe scena „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a zecea gală a acestui sezon.  

Șerban Copoț și Cezar Ouatu i-au adus pe Michael Jackson și Justin Timberlake pe scena „Te cunosc de undeva!”.

Cei doi au interpretat o melodie specială, „Love never felt so good".

Primele încercări de compoziție pentru această piesă au fost făcute în 1983, după care demo-ul a fost pus la sertar, unde a stat până la cinci ani după dispariția lui Michael Jackson.

Melodia a fost lansată abia pe 2 mai 2014, fiind introdusă pe albumul post-mortem „Xscape”.

Videoclipul piesei „Love never felt so good” prezintă imagini din cariera şi videoclipurile anterioare ale lui Michael Jackson, dar şi oameni dansând alături de Justin Timberlake, în stilul megastarului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube