Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Show incendiar la „Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago s-a transformat în Bebe Rexha și a dansat senzual pe piesa „Say My Name”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago și-a pus un costum sexy și a devenit Bebe Rexha interpretând piesa "Say My Name".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago și-a pus un costum sexy și a devenit Bebe Rexha interpretând piesa "Say My Name".

Bella s-a descurcat formidabil, iar împreună cu dansatorii a animat tot platoul de la Te cunosc de undeva!.

Andreea Bălan nu s-a putut opri din privit atunci când Bella a început să-ți prezinte mișcările de dans, iar pe refren publicul a explodat și nu s-au abținut din urlat.

Costumul sexy purtat de Bella i-a scos în evidență toate trăsăturile superbe, iar mișcările lascive și senzuale au făcut ca toate privirile să fie ațintite asupra ei!

Bella a repetat mult pentru acest moment, deși Bebe Rexha nu e pe același registru pe care este ea, aceasta s-a descurcat minunat, mai ales că trebuit să și danseze în același timp.

„Draga mea, ești minunată! De fiecare dată când te văd cântând și dansâd în același timp faci show!”, a lăudat-o Andreea Bălan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro