Antena Căutare

Show incendiar la „Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago s-a transformat în Bebe Rexha și a dansat senzual pe piesa „Say My Name”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago și-a pus un costum sexy și a devenit Bebe Rexha interpretând piesa "Say My Name".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago și-a pus un costum sexy și a devenit Bebe Rexha interpretând piesa "Say My Name".

Bella s-a descurcat formidabil, iar împreună cu dansatorii a animat tot platoul de la Te cunosc de undeva!.

Andreea Bălan nu s-a putut opri din privit atunci când Bella a început să-ți prezinte mișcările de dans, iar pe refren publicul a explodat și nu s-au abținut din urlat.

Costumul sexy purtat de Bella i-a scos în evidență toate trăsăturile superbe, iar mișcările lascive și senzuale au făcut ca toate privirile să fie ațintite asupra ei!

Bella a repetat mult pentru acest moment, deși Bebe Rexha nu e pe același registru pe care este ea, aceasta s-a descurcat minunat, mai ales că trebuit să și danseze în același timp.

„Draga mea, ești minunată! De fiecare dată când te văd cântând și dansâd în același timp faci show!”, a lăudat-o Andreea Bălan.

"The Most Beautiful Girl în the World!". Florin Ristei, invitatul special din ediţia a patra, s-a transformat ... „Care frunză pică jos". Ada și Cornel Palade s-au transformat în Cornelia și Lupu Rednic în ediția a patra a sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x