Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut spectacol cu ținutele lor. Ce au ales să poarte

În ediția 10 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș și Andreea Bălan au făcut spectacol cu ținutele lor senzaționale.

Jurații emisiunii Te cunosc de undeva! Galerie
În ediția 10 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș și Andreea Bălan au făcut spectacol cu ținutele lor senzaționale

În această sâmbătă, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimenare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect care întoarce de fiecare dată privirile.

Vedetele fac furori cu aparițiile sale impecabile din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", însă de fata aceasta au impresionat cu cele mai provocatoare ținute, care le scot în evidență atuurile fizice. De asemenea, Alina Pușcaș și Andreea Bălan sunt posesoarele unui trup de ividiat și a celor mai frumoase trăsături ale feței, dovadă stau imaginile din mediul online și aparițiile televizate.

Andreea Bălan a atras toată atenția într-o rochie scurtă și mulată

Andreea Bălan se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin calitățile sale vocale și aspectul său fizic, cu care impresionează mereu publicul.

În Gala 10 a show-ului "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan a îmbrăcat o rochie scurtă și mulată ce i-a scos în evidență picioare interminabile. Mai mult decât atât, ținuta o prinde foarte bine și îi pune într-o lumină bună atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu aparițiile lor de excepție

Noul look și machiajul discret nu au putut lipsi din peisaj și s-au potrivit de minune cu piesa vestimentară. În partea de jos, artista a apelat la o pereche de sandale cu tot, care îi vin foarte bine. Nici accesoriile nu au lipsit, Andreea Bălan a purtat bijuteri străluicitoare, iar pentru un strop de mister și senzualitate și-a pus și o floare în păr.

Alina Pușcaș, ținuta provocatoare în care a strălucit

În această Gală Latino, Alina Pușcaș a atras toate privirile asupra sa. Frumoasa prezentatoare a show-ului "Te cunosc de undeva!" a surprins cu o ținută strălucitoare, care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Vedeta a îmbrăcat o rochie din plasă și franjuri, ce i-a scos în evidentă trupul de invidiat. Aceasta a asortat o pereche de sandale crem, care s-au potrivit de minune ținutei sale din această seară a transformărilor. De asemenea, crăpătura de pe picior a ținutei nu a putut trece neobservată, iar publicul a rămas impresionat de superbele picioare ale Alinei Pușcaș, cât și de șoldul acesteia.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile

Alina Pușcaș este o apariție spectaculoasă, iar telespectatorii au fost fascinați de frumusețea sa răpitoare. Deși a atras toată atenția cu rochia sa asimetrică, foarte puțini i-au observat cerceii senzaționali și coafura impecabilă.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Gipsy Kings și fac un moment de... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Raluka și Ana Baniciu, transformate în Gloria Estefan și Raffaella Carra, show ire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x