Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au fost centrul atenției sâmbătă seara, la show-ul "Te cunosc de undeva!". Cele două au purtat niște ținute cu adevărat impresionante, care le-au pus în evidență trupurile atent lucrate. Cum s-au afișat la TV vedetele îndrăgite de toată lumea.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile

Antena 1

Emisiunea Te cunosc de undeva!, ediția 8, a început cu o nuntă surpriză. Andreea Bălan, "nuntașa", s-a îmbrăcat într-o rochie albă și-a pus voalul și a prins buchetul: "Eu nu sunt mireasa, sunt nuntașa care a prins buchetul și voalul, deci urmează să mă mărit", spune Andreea Bălan.

Andreea Bălan, superba jurată de la ''Te cunosc de undeva!'', a mizat pe o apariție extrem de elegantă în gala din această seară. Vedeta și-a asumat un look de miresică într-o rochie decupată pe umeri, lăsând la vedere un decolteu adânc.

Ținuta este completată de o pereche de cercei lungi, strălucitori cu aplicații de cristale. În zona machiajului, artista a optat pentru culori nude și eye-liner, care să-i evidențieze ochii mari și pătrunzători.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele spectaculoase care au atras toate privirile

Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de undeva, într-o ținută masculină impecabilă

De cealaltă parte, prezentatoarea emisunii ''Te cunosc de undeva!'', Alina Pușcaș, nu s-a diferențiat de jurată prea mult. Cele două vedete și-au completat din nou ținutele. Îndrăgita vedetă a optat pentru pentru un costum alb, masculin, cu revere.

Având o siluetă suplă și o frumusețe aparte, tânăra prezentatoare a emisiunii "Te cunosc de undeva" a îmbrăcat o ținută impecabilă care o face să strălucească în decorul showului. Cu părul prin într-un coc și cu un machiaj strident, Alina Pușcaș a atras toate privirile.

Vedetele surprind de fiecare dată cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", iar de data aceasta au reușit să fixeze toate privirile asupra lor. Un lucru este evident, Alina Pușcaș și Andreea Bălan sunt posesoarele a unor trupuri de invidiat, iar piesele vestimentare la care apelează le scot în evidență atuurile fizice, în special cele mai frumoase părți are coprului.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele care au atras toate privirile. Cele două au strălucit

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri