Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Loalwa Braz de la Kaoma, a făcut show total cu piesa Lambada

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Kaoma și interpretează piesa "Lambada".

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Kaoma

Gala Muzicii Latino se încheie cu o transformare de senzație a Cristinei Vasiu, care a primit provocare de a îl interpreta pe Kaoma. Această ediție se termină în forță cu piesa "Lambada", pe care concurenta a pregătit-o în amănunt.

Cristina Vasiu este foarte bucuroasă pentru că a primit o astfel de provocare din partea lui Ruli. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că melodia este preferata părinților săi, care dansau pe ea de fiecare dată.

"Sunt latino ca persoană, normal, îmi place dansul. Îmi plac ritmurile astea, îmi place muzica, îmi place lima latină. Noi suntem ca nație latini", a spus concurenta în culise.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut senzație, transformați în Ricchi e Poveri

Artista a reptat din greu și a dansat alături de Cristi Iacob, care a sfătuit-o în ceea ce privește coregrafia sa. Cristina Vasiu se laudă cu o voce senzațională, iar transformarea sa i se potrivește de minune datorită energiei pozitive pe care o emană.

Trucul la care a apelat frumoasa blondină în această Gală sunt cei doi copii, care i-au purtat noroc și au ajutat-o să obțină punctajul maxim din seara asta.

"Sarea și piperul sunt cei doi copii mici, care dansează fără pasiuni adulte.", a zis Cristi Iacob.

Cristina Vasiu, moment plin de energie pe scena "Te cunosc de undeva!"

Încă de când a urcat pe scenă, Cristina Vasiu a făcut show total cu energia sa pozitivă și cu piesa senzațională. Aceasta a intrat perfect în pielea personajului și a cântat piesa "Lambada" cu foarte mult entuziasm.

Atât concurenții, cât și jurații au ieșit să danseze pe melodia concurentei, semn că momentul său a fost senzațional. La final, Cristina Vasiu a primit o avalanșă de aplauze din partea tuturor și foarte multe felicitări.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena, transformați în trupa Ottawan

"Mi-a plăcut foarte mult atitudinea ta, foarte relaxată, că așa este și ea în videoclip. Mi-a plăcut că s-a reprodus într-o oare care măsură videoclipul. Atmosfera a fost foarte tare, ne-ați luat și pe noi la dans, ne-am simțit minunat. Tu ai fost un lider al acestui moment, asa că a fost un moment foarte bun", a spus Andreea Bălan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri