Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut senzație, transformați în Ricchi e Poveri

Cea de-a 7 Gala Te cunosc de undeva vine cu surprize spectaculoase, printre care se numără Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Ricchi e Poveri și cântă piesa "Mamma Maria".

Adriana Trandafir și Romică Țociu pe scena Galerie
Adriana Trandafir și Romică Țociu au reușit să îi ridice pe cei patru de la masa juriului

Adriana Trandafir și Romică Țociu au primit cu entuziasm transformarea aceasta și sunt extrem de încântați de piesa pe care o au de interpretat. Cei doi au repetat alături de Ozana Barabancea melodia și nu s-au lăsat până nu le-a ieșit perfect totul.

"Adriana și Romică sunt sacrificați astăzi. Ei trebuie să facă munca a trei personaje, de fapt, ei fiind doi concurenți.", a mărturisit jurata care le-a obervat fiecare mișcare și timbru vocal.

"Ăla e îmbrăcat zici că e instalator. Ce salopete se purtau", a fost replica pe care a spus-o Romică Țociu atunci când a văzut personajele pe care trebuie să le interpreteze.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre

Cei doi concurenți au repetat în amănunt, iar melodia pe care o au de cântat este una ritmată și dinamică. La repetiții, Emilia Popescu a fost cea care a dansat pe piesa concurenților și a simțit fiecare ritm de dans.

Adriana Trandafir a fost cea care s-a sacrificat pentru ca momentul să iasă perfect și a ales să interpreteze două personaje. "Pentru tine, mă sacrific", a spus concurenta.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au atras atenția juraților

Încă de când au pășit pe scenă, cei doi concurenți au atras toate privirile asupra lor cu ținutele sale spectaculoase. Aceștia au interpretat piesa "Mamma Maria" cu multă energie și voie bună, iar jurații au savurat fiecare clipă alături de ei.

Mai mult decât atât, Adriana Trandafir și Romică Țociu au reușit să îi ridice pe cei patru de la masa juriului, dar și pe concurenți. Toți au fost extrem de impresionați de momentul lor și au dansat cu cel mai mare drag alături de ei.

Ozana Barabancea a primit un compliment de la care nu se aștepta din partea lui Romică, care i-a mărturisit că este superbă în această seară. Aurelian Temișan a rămas surprins de momentul lor și i-a felicitat pentru transformarea lor senzațională.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

Jurații au rămas surprinși de energia Adrianei Trandafir pe care o emană în fiecare ediție a show-ului.

Din momentul celor doi nu au lipsit nici glumițele. Romică Țociu i-a făcut pe jurați să râdă cu șotiile sale. Aceștia au adus spiritul anilor `80 pe scenă și au primit o mulțime de felicitări din partea colegilor din platou, chiar și ei au rămas surprinși de cât au muncit pentru acest moment.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Pepe îi impresionează pe jurați, transformat în Loredana... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele care au atras toate privirile. Cele două au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x