Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Imagini din culise! Cum se înțeleg cu adevărat concurenții "Te cunosc de undeva!"

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", concurenții au făcut spectacol cu transformările lor senzaționale, însă foarte puțini știu cum se înțeleg ei cu adevărat în culise.

Pepe și Raluka în 3 ipostaze diferite Galerie
Deși există o mare competiție între ei, concurenții "Te cunosc de undeva!" se înțeleg foarte bine

În Gala Muzicii Latino, concurenții de la "Te cunosc de undeva!" s-au întrecut în transformări și au făcut spectacol cu piesele lor de senzație. Surprizele din această seară i-a lăsat pe telespectatorii cu gura căscată, dar și pe concurenții care s-au pregătit în amănunt pentru ediția 10, chiar în culisele show-ului.

Încă de la primele ore ale dimineții, Ana Baniciu, Radu Ștefani Bănică și Andrei Ștefănescu au ajuns cele mai devreme la machiaj, însă se observă cu ochilul liber cât de somnoroși și fără chef de muncă sunt.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Imagini din culise! Ce a dezvăluit Ana Baniciu, despre viața sentimentală

"Bună dimineața, ați observat cine sunt primii la machiaj în această dimineață. Este ora 10 și 5 minute!", a spus Ana Baniciu.

Liviu Vârciu a fost întârziatul acestei ediții, însă se pare că ceilalți concurenți s-au obișnuit cu stilul său. Aceasta a venit obosit, însă pregătit pentru o nouă ediție, mai mult decât atât, artistul și-a făcut apariția în halat.

Se pare că î

Cum se înțeleg cu adevărat concurenții "Te cunosc de undeva!"

Deși există o mare competiție între ei, concurenții "Te cunosc de undeva!" se înțeleg foarte bine și au o legătură de prietenie foarte strânsă, drept dovadă stau imaginile din culise. Aceștia se susțin unul pe celălalt, chiar dacă de cele mai multe ori apar replici picante sau glume savuroase între ei.

De asemenea, relația de prietenie între Raluka și Pepe este una foare puternică și specială, însă nu dau acest lucru de înțeles.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Imagini din culise! Cum s-au pregătit vedetele pentru a intra în pielea personajelor

"Ce faci, viața mea?", a întrebat-o Pepe pe frumoasa artistă, iar gestul său a înduioșat inima celorlalți concurenți.

Se pare că artistul se înțelege foarte bine și cu Cristina Vasiu, cea pe care o complimentează de fiecare dată.

"Frumoaso, ce faci?", a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Pepe frumoasei concurente, exact după ce a ajuns la cabina de machiaj. Răspundul Cristinei Vasiu nu s-a lăsat foarte mult așteptat.

"Nu sunt așa de frumoasă ca tine", i-a spus concurenta în glumă.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Loalwa Braz de la Kaoma, a făcut show total cu pie... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe a câștigat a zecea ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x