Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Imagini din culise! Ce a dezvăluit Ana Baniciu, despre viața sentimentală

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", concurenții s-au întrecut în transformări îndrăznețe, pline de enrgie sau de încărcătură emoțională.

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Imagini din culise!

antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, concurenții Te cunosc de undeva! s-au luat la întrecere, care mai de care în travesti-uri de excepție, momente electrizante sau interpretări extrem de emoționante, impresionând publicul, dar și jurații.

În culisele Te cunosc de undeva, concurenții încercau să scape de emoții și să intre în pielea personajelor pe care aveau să le interpreteze, alegându-și costumele sau așteptând confortabil la machiaj.

Somnoroși și fără chef de muncă, concurenții încercau să se dezmeticească. Raluka și Ana, mai somnoroase ca oricând, au povestit că au ajuns împreună la repetiții.

Raluka s-a trezit cu greu și doar pentru că Ana a venit la ușă și i-a adus și cafea, fiind o prietenă adevărată.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Reacția colegilor când l-au văzut pe Liviu Vârciu transformat complet în Joe Cocker

“Ea este aia bună, iar eu sunt aia rea. Mi-am asumat”, spune Raluka.

Romică și Adriana, surprinși la machiaj, au spus că au ajuns de la ora 6 dimineața și se pregătesc de zor.

“Astăzi suntem două personaje mai puțin cunoscute, Renee și Renato. Cântă, în schimb, o super melodie de dragoste”, povestește Romică.

“Fiecare este așa cum mental crede că este. Eu cred despre mine că sunt o petală care se unduiește în acordurile glasului lui”, spune Adriana, încrezătoare.

Concurenții, mai emoționați ca oricând, în culise

Andrei Ștefănescu, și el la fel de încrezător, spune în culise:

“Sunt Diana Ross. E piesa frumoasă, nici nu trebuie recuzită”.

“Foarte grea e piesa, deci cred că știm la cine e 5-ul”, spunea cu teamă Ana Baniciu.

Radu Ștefan Bănică, încântat de travesti-ul său, ne-a dezvăluit că el și Delia sunt născuți în aceeași zi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

“Dacă dai din fund ai tot ce vrei. Eu vreau 12 de la jurați și 5 de la colegii mei”, spune Radu.

“Astăzi am un personaj foarte rebel”, povestește Mirela Vaida despre Pink.

Alegându-și costumele, concurenții erau nerăbdători să explodeze de energie pe scenă.

“Sunt toată un Cupidon. Să știți că eu am fost Cupidon de multe ori în viața mea. Am combinate mulți prieteni de-ai mei care acuma (…) se mărită, se însoară, se căsătoresc”, a dezvăluit Ana Baniciu în culise.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri