Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Connect-r și Shift au fost Prince și au cântat celebra piesă „Purple Rain”. Cum a ieșit

Connect-r și Shift au realizat un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, care i-a lăsat aproape cu lacrimi în ochi pe jurați.

Connect-R și Shift la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift sau transformat în Prince și au cântat „Purple Rain” | Antena 1

Connect-r și Shift au realizat un moment special pe scena de la Te cunosc de undeva! seznul 18, cu transformarea din aceasă gală în Prince, cu piesa Purlpe Rain. Cei doi au intrat foarte bine în personaj și asemănarea a fost izbitoare.

Connect-r și Shift, transformați în Prince la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Cum a ieșit momentul

Connect-r și Shift au reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea din această seară de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Aceștia au emoționat jurații și publicul cu piesa Purple Rain de la Prince.

Ce au ținut jurații să le spună cu privire la momentul lor:

Jurizare Connect-r și Shift la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022

„Deci este piesa mea preferată. O ascult nonstop. Mi se pare că are ceva atât de special. Sunt fană. Relu a fost 1 la 1. Cu toate gesturile, cu chitara, atitudinea feței, cu ai cântat de la strofa 2 încolo. E foarte greu să fii Prince”, spune Andreea Bălan.

„Eu am un sentiment ciudat. Nu am trăit niciodată într-o singură gală de atâtea ori dorința de a mă ridica în picioare să aplaud cu publicul. E emoționant să conștientizăm ce valori avem. M-ați umplut de bucurie și voi și cei de la canapea”, spune Aurelian Temișan.

„Trebuie să recunosc că am fost atinsă de puterea voastră de a intra în personaj, această bucurie, au făcut deliciul personal. Ați intrat în personaj atât de puternic și firesc, pe mine m-ați emoționat și convins”, spune Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cyndi Lauper și au cântat super... Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele superbe pe care le-au purtat în această ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x