Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. WRS și Emilian au câștigat a 11-a gală. Anunțul complet neașteptat despre semifinală

Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva! a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar săptămâna viitoare se anunță o gală de zile mari.

colaj foto concurenti te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
WRS și Emilian au câștigat a 11-a gală. Ce se va întâmpla în semifina Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

A fost din nou o seară magică ce a adus în fața telespecatorilor transforming show-ului momente legendare. Toate cele 8 echipe de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 au dat tot ce au avut mai bun, însă pe măsură ce emisiunea se apropie de final și jurații au devenit pe exigenți. Doar o ediție ne mai desparte de Finală Te cunosc de undeva! sezonul 19, iar săptămâna viitoare vom afla prima echipă finalistă, în urma unui duel în trei.

WRS și Emilian au câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 19 cu transformarea în Imagine Dragons

În această seară, decizia a stat în cele cinci puncte oferite de ADDA și Radu Bucălae. Dacă ei alegeau să le ofere lui CRBL și Radu Țibulcă, aceștia obțineau cel mai mare punctaj și se calificau, automat, în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu trei gale câștigate.

Cei doi au optat, însă, pentru spectacol! Astfel, punctele lor au mers către WRS și Emilian care au convins cu transformarea lor în Imagine Dragons.

„Ne bucurăm că am câștigat această ediție, dar nu o vedeam venind, sincer. Toate echipele au muncit, dar și noi am muncit mult. Abia aștept săptămâna viitoare acest duel în trei. Lăsați jocurile să înceapă!”, a spus WRS după ce au fost anunțați câștigătorii acestei gale.

De asemenea, decizia lor a dus și la o premieră în cadrul transforming show-ului. Una dintre echipele finaliste se va alege în urma unui „triel” între WRS și Emilian, Damian Drăghici și Crisina Stroe și CRBL și Radu Țibulcă.

Mai mult de atât, pentru o bătălie corectă, cu șanse egale, cele trei echipe vor avea aceeași piesă de interpretat în semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 19.

„Ce e important e că veți da la ruletă împreună și vă va pica o singură piesă”, a anunțat Pepe. „Ruleta ne va spune ce piesă trebuie să interpreteze concurenții noștri. Aceeași piesă pentru toți și bineînțeles, cel mai bun va câștiga și va intra în finală”, a adăugat Alina Pușcaș.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae s-au transformat în Queen. Cât de bine au semănat cu Freddie Me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x