Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Connect-R și Shift au făcut spectacol cu transformarea în Timpuri Noi din a zecea gală

Connect-R și Shift au făcut spectacol la Te cunosc de undeva! cu transformarea în Timpuri Noi.

Connect-R și Shift la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift au făcut spectacol la Te cunosc de undeva! cu transformarea în Timpuri Noi. | Antena 1

După ce au câștigat ediția trecută, ruleta le-a pregătit o surpriză de zile mari lui Connect-R și Shift. Cei doi au aflat abia la repetiții în cine se vor transforma în cea de-a zecea gală și reacțiile au fost împărțite.

Connect-R și Shift s-au transformat în Timpuri Noi și au cântat „Adeline” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Deși se așteptau la ce e mai rău, ruleta a fost îngăduitoare cu ei, de data aceasta. Connect-R și Shift au aflat la repetiții că se vor transforma în băieții de la Timpuri Noi, însă nu amândoi au fost la fel de bucuroși.

În timp ce Shift s-a declarat fan al celebrei trupe românești și știa deja piesa, Connect-R nu a fost la fel de bucuros. Cu toate acestea, concurenții au dat tot ce au putut pentru a ieși un moment de nota 12.

„De câte ori am cântat eu în viaţa mea rock?! Niciodată! Dar m-am bucurat pentru SHIFT!”, a spus Connect-R, în vreme ce Shift a completat: „Exact de câte ori am mai cântat eu Shaggy sau Bruno Mars!”.

Pe scenă, cei doi au adus un adevărat show și atmosfera de concert, spre bucuria celor din platou care s-au bucurat din plin de momentul lor.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022

„Mie îmi place foarte mult Artanu', îmi place și Timpul Noi și mesajul piesei”, a spus Cristi Iacob care a și dansat în timpul momentului. „S-a văzut că ție îți place un pic mai mult (n.r. Shift) și atunci, i-ai adus un omagiu lui Artanu'. Sunt convins că se va bucura acasă”, a adăugat juratul.

„Mi-a plăcut mult momentul pentru că l-am simțit și pe Shift mai relaxat și mai hotărât. Mi-a plăcut foarte mult de voi în această seară. Mai mult de shift”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, moment de senzație cu transformarea în Tarzan și Jane... Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Rona Harter și Johny Romano, moment exploziv marca Earth, Wind & Fire - „Sep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x