Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a ieșit

Damian Drăghici și Cristina Stroe au pus în scenă un moment emoționant cu piesa „You are so beautiful”, cântată de Joe Cocker și Patti Labele. Celor doi le-a ieșit foarte bine.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a ieșit

Antena 1

Damian Drăghici și Cristina Stroe au reușit să emoționeze pe toată lumea, în special pe Emilian, cu piesa „You are beautiful” de la Joe Cocker și Patti Labele. Cei doi au cântat impecabil, ar Cristina Stroe și-a pus în valoare toate calitățile vocale.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Amna și Misha, regal rock marca Guns N' Roses. Cum a arătat transformarea lor impresionantă

Damian Drăghici și Cristina Stroe, piesa cu care au făcut spectacol vocal la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023. Cum au cântat melodia „You are beautiful”

Cei doi au creat un moment de o sensibilitate unică pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023. Aceștia au pus lacrimi în ochii colegilor și a publicului cu piesa interpretată pe scena emisiunii.

Juriul a rămas surprins plăcut de reușita lor și au ținut să-i felicite:

Jurizare Damian Drăghici și Cristina Stroe la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023

„O urmăresc de ani de zile pe Patti Labele pentru felul în care când cântă nu e pământeancă, e întruchiparea tuturor artiștilor din lumea asta. Cristina, e fantastic pentru mine. Damian, ești privilegiat să cânți cu Joe Cocker de atâtea ori”, spune Aurelian Temișan.

„Mi-a plăcut această declarație de dragoste de la Cristina. Ea a putut să-și verbalizeze cântând această iubire pentru tine. M-ați cucerit”, spune Ozana Barabancea.

„Trebuie să le mulțumim că au venit la emisiune. Cristina, eu am crezut că nu o să faci ca Patti, ea are zvâc așa. M-ai surprins! Ai avut o chimie extraordinară cu domnul Joe. Mi-ai întrecut așteptările de mișcările scenice”, spune Andreea Bălan.

„Eu vă pot spune doar că sunt uimit de naturalețea cu care ați făcut detaliile. A ieșit extraodinar, dragilor!”, spune Mihai Petre.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, energie totală cu transformarea în Pharrell Williams. Cum le-a ieșit

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Amna și Misha s-au transformat în Connect-R și Raluka. Cât de bine au cântat cele două... Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Car...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x