Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Ana Banicu și Raluka au ridicat juriul în picioare, cu interpretarea lor din filmul Grease

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva! Ana și Raluka îi interpretează pe doi tineri îndrăgostiți, din muzicalul Grease.

ana baniciu si raluka te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Ana Banicu și Raluka | antena 1

Ana Baniciu și Raluka au avut de redat o secvență din filmul Grease și i-au interpretat pe Olivia Newton-John și John Travolta. Deși a fost mult de muncă dansul pe care l-au avut de făcut, Raluka și Ana nu s-au dat bătute și au muncit din greu.

Momentul inedit al concurentelor Ana Baniciu și Raluka

“E de jucat aici. Dar știi ce? E copilăresc, e frumos, nu e nimic agresiv, nu e vulgar”, le spune Cristi Iacob la repetiții.

“Trebuie să ne concentrăm să și cântăm bine”, spune Ana Baniciu, speriată de rolurile pe care le au.

“Au o temă grea pentru că este un hit (…) foarte cunoscut și foarte frumos și foarte iubit. (…) Au de cântat, au de dansat. Asta înseamnă relație între ele ”, spune Ozana Barabancea la repetiții.

Pentru a reda întocmai secvența din film, cele două au avut de exersat și o priză și nu au fost tocmai încântate.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

“Mi-e frică rău”, spune Ana Baniciu.

Cu toate acestea, când au intrat în scenă, talentatele Ana și Raluka au uitat de frici și s-au concentrate pe personajele lor. Cu look-urile complet schimbate, iar Raluka travestită în John Travolta, cele două au făcut spectacol, iar jurații au fost extrem de impresionați.

Cuplul lor artistic le-a ajutat să redea exact chimia personajelor din filmul Grease.

Jurizare Ana Baniciu și Raluka

Jurații show-ului s-au ridicat în picioare și au dansat în tandem cu concurentele pe scenă, semn că le-a plăcut excepțional de mult momentul lor.

“Sunt așa de impresionată! Atât de frumos ați cântat și a-ți avut relație între voi”, le-a lăudat Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R

“Geniale, bestiale, minunate, frumoase! Mi-a plăcut foarte mult momentul vostru. (…) Dans de la cap la coadă. (…) Este unul dintre cele mai bune momente ale voastre de când sunteți la Te cunosc de undeva!”, a adăugat Andreea Bălan.

“Moment de senzație! Raluka, super atitudine ca bărbat (…) și se vede că îți place de ea ca prietenă în viața de zi cu zi”, a spus Aurelian Temișan.

“Ați început-o sus! Ați fost copertă! S-a văzut că v-a plăcut. Cuplul vostru funcționează desăvârșit” a completat Cristi Iacob despre momentul celor două concurente.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021.Ținute spectaculoase și sexy. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Liviu și Andrei, show de excepție, transformați în Oana Sârbu și Ștefan Bănică, în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x